• 瀏覽: 26,231
  • 回覆: 157
+4
引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-10-12 18:23 發表

J35外掛PL10
那還可以隱身嗎
我真係唔識隱身嘅原理喎我成日都話就算睇到都唔會話畀人知
今次我搭爹講嘅係外掛,得唔得我都唔知架
只不過我係話#40342講咗咋

引用:
原帖由 Amingo328 於 2022-10-12 20:13 發表

我真係唔識隱身嘅原理喎我成日都話就算睇到都唔會話畀人知
今次我搭爹講嘅係外掛,得唔得我都唔知架
只不過我係話#40342講咗咋
我都係在井蛙引用的那篇文章看到,  所以才說有人喜歡自打咀吧,  打完一次又一次。

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-10-12 17:31 發表

殲-35沒有設計格鬥彈倉
F35仲要裝機炮就係怕佢隱身不好比敵人埋身要狗鬥。

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-10-12 17:32 發表

有鴨翼怎樣做五代機
鴨翼是6代機的科技

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-10-12 18:22 發表

搜索力及機動性才是重點

殲-35彈倉可以容納PL-15空空導彈, 為何不能容納PL-10格鬥導彈 唔通PL-10真係肥到襪都穿不下要外掛機身.

F-35 可能用aim120兼任格鬥彈
AIM-120D, 最大射程達160km
殲-35 用PL-15
PL-15遠程空空導彈, 最大射程達200-300km
PL-21超遠程空空導彈, 最大射程300km以上

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-10-11 21:41 發表

J-35是否忘了設格鬥彈倉?
沈飛果然是不靠譜

https://view.inews.qq.com/k/20201210A0CLW400?web_channel=wap&openApp=false&f=newdc
Fuck 35根本垃圾

引用:
原帖由 arsenal2046 於 2022-10-11 21:44 發表

中國把J20鴨翼機當五代機來賣,
看似隱身的J35 又忘了安上格鬥彈倉,
這種奇芭真是世界獨有
傻仔,殲20雙座版是5代半頂尖戰機,FUCK 35垃圾級別

引用:
原帖由 bnqmaksir8 於 2022-10-14 16:52 發表

傻仔,殲20雙座版是5代半頂尖戰機,FUCK 35垃圾級別
殲20雙座版一拖三架攻擊-11無人機, 下一步可能拖暗劍超音速隱身無人機, 內置彈艙可以掛載4枚霹靂-15中遠程空空導彈.

老尾可以追到暗劍嗎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]