• 瀏覽: 31,686
  • 回覆: 221
  • 追帖: 2
+3
引用:
原帖由 k514 於 2022-10-3 18:12 發表

如果真係做到,上一上太空,返香港拍一兩個廣告,你估上過大空廣告價錢高D,定攞過奧運金牌廣告價錢高D?
講到無謂!
行動最實際!
快D叫屋企人報名啦!

上太空站隨時一去半年,香港廢青學生嬌生慣養,這半年困在太空,隨時抑鬱症,真有點擔心。

做咁大場龍鳳冇 人會理

國家養兵千日!
班理想精英正正
係時候實現諾言啦!
千萬唔好移民走數呀!
祖國必定會追數㗎!

我用左幾十年太空卡, 經驗老到, 國家唔選我係佢地走寶.

首先要多謝祖國比呢一個機會, 其實有呢個機會呢係香港嘅年青人嘅光榮, 其實早過有好多發展 都係好成熟同發達, 如果多啲發展的項目都可以讓我哋香港嘅青年人, 少年人一齊參加 我相信佢哋對祖國嘅認識會加深之外,

亦都會因為有份參與而對祖國增加一份歸屬感',( 因為有份參與, 亦都冇咁容易畀有心人利用 薰陶 同 洗腦, 因為有親身接觸國家) 感覺有機會有發展睇到未來, 有咗方向, 亦都可以重建返香港年青人嘅信心, 將佢哋刻徬徨無助 毫無頭緒, 有啲迷失方向因為睇唔到前路中拉番出嚟,

同樣我相信有啲機構, 都好想參與祖國 好多嘅發展項目都想有份一齊共同參與, 因為其實大家都好徬徨 都有啲迷惘都有啲毫無頭緒, 所以而家香港都好似一條冇咗頭嘅蛇咁, 其實都好需要做過畀一啲機會帶領一啲方向方針, 先至冇咁容易迷失行錯, 希望將來會有多啲祖國給予 香港參與機會

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-10-3 18:31 發表
首先要多謝祖國比呢一個機會, 其實有呢個機會呢係香港嘅年青人嘅光榮, 其實早過有好多發展 都係好成熟同發達, 如果多啲發展的項目都可以讓我哋香港嘅青年人, 少年人一齊參加 我相信佢哋對祖國嘅認識會加深之外,

亦都會因為有份參與而對祖國增加一份歸屬感',( 因為有份參與, 亦都冇咁容易畀有心人利用 薰陶 同 洗腦, 因為有親身接觸國家) 感覺有機會有發展睇到未來, 有咗方向, 亦都可以重建返香 ...
香港曱甴收皮啦廢青

引用:
原帖由 Joeycky 於 2022-10-3 18:16 發表
上太空站隨時一去半年,香港廢青學生嬌生慣養,這半年困在太空,隨時抑鬱症,真有點擔心。
廢青上太空掟汽油彈就有份

所謂香港選拔,都係選一啲由國內移居香港嘅青年 ,都唔會搵土生土長嘅香港廢青

引用:
原帖由 leshui 於 2022-10-3 10:15 發表

唔一定啊,上次西灣河中槍果隻嘢,好挨得㗎,中槍後扮死再起身逃跑真係要推薦佢去
俾你笑鬼死

呢度有啲人酸到呢。

假太空

選拔又受訓,由後備變正選,到各方面成熟可上太空,隨時都幾年至十年後都是有可能,香港廢青有無咁的耐性先。

做show姐?
邊夠大陸佬爭丫?
宣傳下香港就有份?
{訓}醒未?
😏

引用:
原帖由 PKdickson 於 2022-10-3 10:17 發表
起碼有入埸上太空的資格,吾知BNOer 有無🤔
冇望。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]