• 瀏覽: 47,198
  • 回覆: 245
  • 追帖: 1
+11
引用:
原帖由 剎華 於 2022-10-3 09:51 發表

但俄軍新吸納呢批軍人質素……上到戰場隨時叛變喎,靠唔靠得住架?
烏雞都係新兵,雙方都返去最初狀態。

引用:
原帖由 Chobis 於 2022-10-3 10:37 發表
投降咗做烏軍咪又係要上前線,係傻仔先信烏雞
可以再投降...... 

引用:
原帖由 87er 於 2022-10-3 10:40 發表

“連軍人都未打得贏,叫民眾參軍就會打得贏”

俄羅斯徵召剛退役的軍人去打仗,
唔係叫民眾去打~
普京最近講過會盡快結束戰事
剛過去獨立公投, 烏克蘭四省正式併入俄羅斯
動員令果幾十萬人相信並非進攻性
俄羅斯戰略目標已經達成, 宜家係睇普京點樣去實行
"動用一切手段保衛自身領土"
動員呢幾十萬人相信大部分會駐扎入新併入俄領土進行防守
最樂觀估計烏克蘭吾大規模反擊攻入被俄吞併區域
而俄羅斯亦成功防守住烏軍進攻, 雙方膠著變成常態後逐步降溫
如果西方國家唔識見好就收, 繼續慫恿同支援烏克蘭
普京真係急起來要馬上結束戰事, 我地或者會見證核武器第三次投入實戰

但俄羅斯已經攞左烏克蘭5份1土地...

引用:
原帖由 Aasia 於 2022-10-3 09:27 發表
俄軍在入侵烏克蘭戰事中失利,總統普京日前更頒布「部分動員令」,大批民眾被徵召入伍。烏克蘭據指已推出「我想活下去」投降救助計畫,提供渠...

...
遲D就捉呢班人上戰場對付俄羅斯,唔上就送返去俄羅斯

引用:
原帖由 fb8658efe4d22c 於 2022-10-3 11:05 發表

好比一埸球賽,俄軍入咗4球,比數4 : 0, 宜家烏軍入番一球,4 : 1, 然後話俄軍失利!烏軍勝出,都幾好笑!
錯,還是4:0,只是現在輸一方在圍攻,博到幾個角球,任意球,睇落好像就離入波

引用:
原帖由 Aasia 於 2022-10-3 09:27 發表
俄軍在入侵烏克蘭戰事中失利,總統普京日前更頒布「部分動員令」,大批民眾被徵召入伍。烏克蘭據指已推出「我想活下去」投降救助計畫,提供渠...

...
美國出兵各地,都有美民反戰。
現實,最重要係邊個贏。

又係門口狗得個吠字,甘勁去入侵反攻俄羅斯吖笨,同台灣一個柒樣

引用:
原帖由 剎華 於 2022-10-3 09:51 發表

但俄軍新吸納呢批軍人質素……上到戰場隨時叛變喎,靠唔靠得住架?
四省人士係親俄民眾

呢啲文酸似曾相識?

尸雞有錢畀嗎?

引用:
原帖由 剎華 於 2022-10-3 09:42 發表

只要烏軍唔打果四省,普京可考慮收兵嘛?場戲早就應該「殺科」了吧,係都要比老美推上另一高潮——核戰?一切都係老美影子政府掌握中啦?仲打麥?
咁就叫落到台?

一個所謂大國,連隔離既烏仔都收唔到皮,要靠烏奸幫手先勉強控制四小城市,拿下基輔再講。

以後仲邊鬼個彩你隻無牙老虎

西方媒體永遠得自己吹 繼續洗腦。

俄烏戰爭邊個蠃呀?烏龜無左 18% 土地,佢地係咪贏緊呀?  😀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]