• 瀏覽: 47,307
  • 回覆: 245
  • 追帖: 1
+11
布丁狗係時候上路了

引用:
原帖由 Aasia 於 2022-10-3 09:27 發表
俄軍在入侵烏克蘭戰事中失利,總統普京日前更頒布「部分動員令」,大批民眾被徵召入伍。烏克蘭據指已推出「我想活下去」投降救助計畫,提供渠...

...
相片哭者系烏克蘭人wo

投降都要申請?真低能。

看來烏仔今日食多咗大麻,出現過多幻覺。

引用:
原帖由 Aasia 於 2022-10-3 09:27 發表
俄軍在入侵烏克蘭戰事中失利,總統普京日前更頒布「部分動員令」,大批民眾被徵召入伍。烏克蘭據指已推出「我想活下去」投降救助計畫,提供渠...

...
以你呢個邏輯引伸, 已經早喺今年2月烏克蘭政府禁止18-60男性國民離境, 以徵召入伍抗俄軍, 咁徵召平民入軍隊既烏克蘭又是否可以戰勝?

用你個腦諗諗

招降宣稱2000人申請.... ,但4個洲已完成公投入俄

俄軍投降入烏,但鳥要18~65歲要當兵上戰場否則當有罪,咁即係點呀!我好亂呀!

引用:

...
還記得這都是“文宣” !

引用:

...
樓主在現場?講到似層層,唔知以為樓主有份簽添。

俄軍仲有三日糧,黃牌司機一于衝上前線,殺個措手不及,台灣還送上茶葉蛋。

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2022-10-3 12:16 發表

烏雞都係新兵,雙方都返去最初狀態。
不同。。。俄羅斯召的是曾當軍的軍人。。。

又是在西方已操縱下的媒體發放消息,我們外間人真的很難得到真實新聞.

引用:
原帖由 colin6965 於 2022-10-3 10:41 發表
份申請書係咪網上下載?
頭一百位成功申請係咪成為會員買嘢有折扣?

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2022-10-3 13:21 發表
招降宣稱2000人申請.... ,但4個洲已完成公投入俄
四個地方已經申請左俄果邊“我要活下去計劃”, 仲已經完成埋...

普魔強迫俄民上戰場, 不理他死活, 仲話要在戰場用戰術核彈?俄軍周時出錯, 按錯掣或掉錯個一萬倍廣東原子彈來咪灰都無, 契弟走得摩唔走就奇啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]