• 瀏覽: 47,329
  • 回覆: 245
  • 追帖: 1
+11

烏克蘭只剩兩種人, 
一種是前線軍人, 
另一種是前線軍人的擋箭牌. 

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2022-10-3 10:48 發表

好似台灣勸降解放軍!宣傳活動????
似係啦

現實是烏克蘭被吞併了20%領土,烏軍招乜降呢?咁搞野!

引用:
原帖由 剎華 於 2022-10-3 09:42 發表

只要烏軍唔打果四省,普京可考慮收兵嘛?場戲早就應該「殺科」了吧,係都要比老美推上另一高潮——核戰?一切都係老美影子政府掌握中啦?仲打麥?
老美已經為烏仔ready咗戰術核戰啦⋯⋯同HIMARS、M777其他武器一樣,要用的時侯,就話運緊批緊,實質已經就位對L住你,等你出手,睇你搏唔搏。一搏就中計⋯⋯

引用:
原帖由 利是易賞 於 2022-10-3 11:15 發表
現實是烏克蘭被吞併了20%領土,烏軍招乜降呢?咁搞野!
你理得佢蝕到春袋都甩咗出嚟
總之文宣下嘅烏克蘭由開戰至今日日贏
無輸過

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-10-3 10:45 發表

司機仲想加快入北約, 要繼續打
司機只是個前臺演員讀緊山姆大叔給他的戲稿,
司機老婆就在後臺數緊烏軍士兵的屍體

明知送死,仲邊有士氣。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-10-3 09:45 發表

仲要向西食多兩個省等烏變內陸國先
戰場節節敗退,仲夢想吞併更多土地。

又係台灣傳媒?

依頭投降,轉頭就被人殺哂,再出文宣話:嗚軍大勝哦軍傷亡2000士兵

有創意,等一陣又據傳十萬人申請😂

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-10-3 10:30 發表
入烏唔使上戰場??? 
烏龜文宣意思大把錢包食包住包保幸福

引用:
原帖由 DARKSILVER 於 2022-10-3 09:59 發表

有核數師,定一個人填50份?
要填咩
憑空就得啦

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-10-3 10:45 發表

司機仲想加快入北約, 要繼續打
打緊仗係冇資格入北約

引用:
原帖由 剎華 於 2022-10-3 09:42 發表

只要烏軍唔打果四省,普京可考慮收兵嘛?場戲早就應該「殺科」了吧,係都要比老美推上另一高潮——核戰?一切都係老美影子政府掌握中啦?仲打麥?
等凍啲再講,佔領地方太大太多人,補給好大問題,還有好多居民要養。
俄軍趁冬休養,安定好四省,明年春天再攻未遲。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]