• 瀏覽: 47,202
  • 回覆: 245
  • 追帖: 1
+11
引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-10-3 09:35 發表

四省凱歌,超正
回歸俄羅斯

引用:
原帖由 剎華 於 2022-10-3 09:42 發表

只要烏軍唔打果四省,普京可考慮收兵嘛?場戲早就應該「殺科」了吧,係都要比老美推上另一高潮——核戰?一切都係老美影子政府掌握中啦?仲打麥?
司機仲想加快入北約, 要繼續打

引用:
原帖由 剎華 於 2022-10-3 09:51 發表

但俄軍新吸納呢批軍人質素……上到戰場隨時叛變喎,靠唔靠得住架?
好似台灣勸降解放軍!宣傳活動????

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-10-3 10:45 發表

司機仲想加快入北約, 要繼續打
烏國死得不夠快,如加入北約會即死~~現在都就黎死了,澤生諗緊逃亡去哪兒才不被戰火波及了~~XD~~場戲做完仲唔走人咩~

烏攻心勝一杖。
如烏就算贏左,都好前路都艱難。

引用:
原帖由 Aasia 於 2022-10-3 09:27 發表
俄軍在入侵烏克蘭戰事中失利,總統普京日前更頒布「部分動員令」,大批民眾被徵召入伍。烏克蘭據指已推出「我想活下去」投降救助計畫,提供渠...

...
人海戰術,做炮灰。

引用:
原帖由 Aasia 於 2022-10-3 09:27 發表
俄軍在入侵烏克蘭戰事中失利,總統普京日前更頒布「部分動員令」,大批民眾被徵召入伍。烏克蘭據指已推出「我想活下去」投降救助計畫,提供渠...

...
之前台灣都出過文宣,話如果解放軍變節加入台灣會有獎金。都話有好多人申請喎。

只係用慌言去提高烏軍士氣

澤生自己申請咗未?

引用:

...
d文宣愈做愈hea

為家人着想投降啦

引用:
原帖由 剎華 於 2022-10-3 09:42 發表

只要烏軍唔打果四省,普京可考慮收兵嘛?場戲早就應該「殺科」了吧,係都要比老美推上另一高潮——核戰?一切都係老美影子政府掌握中啦?仲打麥?
如果用核恐嚇就可以分裂別國土地,會收手,ol799

孫子兵法之所以能成為軍事上必讀.
就是佢講緊既"謀略"真係永不過時.

有冇方便麵同豆士輪椅先?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-10-3 10:42 發表
俄軍在入侵烏克蘭戰事中失利??

烏克蘭攞返入俄果四州未呀??
好比一埸球賽,俄軍入咗4球,比數4 : 0, 宜家烏軍入番一球,4 : 1, 然後話俄軍失利!烏軍勝出,都幾好笑!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]