• 瀏覽: 31,147
  • 回覆: 255
+5
寧願自殺都唔去當兵殺人,情懆高尚

引用:
原帖由 LT3648 於 2022-10-3 08:24 發表
俄羅斯總統普京宣布進行局部動員徵召30萬後備軍,觸發俄國民眾「逃亡潮」,甚至有人以自殘、自殺逃避服役。藝名「Walkie」饒舌歌手佩...

...
被烏納粹軍滅口宣傳

引用:
原帖由 LT3648 於 2022-10-3 17:50 發表

雙方都有極端民族主義武裝分子互片傷及居民, 不能只說一邊
既然你都識話不能只說一邊。你而家出帖只講俄羅斯一邊,帶晒風向,又唔講烏克蘭個邊做嘅暴行?

引用:
原帖由 LT3648 於 2022-10-3 17:53 發表

自己去看趙博視頻解釋啦!個個都唔識又問我咪好唔得閒?
你咁唔得閒又出呢個post? 

冇人想打杖,只係d痴線佬冇野做搞搞震

不想殺人卻殺了自己

無咩值得可憐

你唔殺,你身邊既人有朝一日都要上場殺人

只是將殺人既責任交左比其他人😥

引用:
原帖由 YM_羅蘭仕 於 2022-10-3 11:37 發表

有啲人被黨媒洗咗腦。俄羅斯做乜都啱。講到自己係俄羅斯人一樣。俄羅斯扣留咗中國公司20幾架飛機自己用。中國吾準俄國央行提走千億美元投資。
黨媒都當無事發生。小粉紅更加吾知。
咪係,小粉紅乜都唔知,
黃屎就唔同,謊言講一次可以當真,妄想的事又可以當真,屈人又得,簡接上知天文,下知地理,不過全是黃人幻想的

引用:
原帖由 LT3648 於 2022-10-3 17:53 發表

自己去看趙博視頻解釋啦!個個都唔識又問我咪好唔得閒?
果條粉腸解釋就啱?唔該用下腦,根本就係美國為首的北約違反協議東擴,想將導彈放在俄羅斯門口

引用:
原帖由 黃加藍=綠 於 2022-10-3 11:36 發表

以你邏輯大劣和北韓多次軍事演練及試射導彈威脅世界是否應該被殲滅🙃
以你邏輯美國多次軍事演練及試射導彈威脅世界是否應該被殲滅🙃

引用:
原帖由 天地有正正 於 2022-10-3 19:39 發表

北約射左導彈去俄羅斯咩? 只見俄羅斯射導彈入烏克蘭 你滿手鮮血
將刀置於你家門口上,你唔好反對啦

On99... 人地要殺你😂你當烏雞兄弟,人地當你契弟,幫北約對付俄羅斯呀on9仔

引用:
原帖由 LT3648 於 2022-10-3 08:24 發表
俄羅斯總統普京宣布進行局部動員徵召30萬後備軍,觸發俄國民眾「逃亡潮」,甚至有人以自殘、自殺逃避服役。藝名「Walkie」饒舌歌手佩...

...
民震黨網軍*NIK9527*Zzlaz*愛心大使*hfceddie*習總囊囊*阿柒回歸*arsenal2046*勇猛遠遠的老虎*

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2022-10-4 15:32 發表

既然你都識話不能只說一邊。你而家出帖只講俄羅斯一邊,帶晒風向,又唔講烏克蘭個邊做嘅暴行?
痴線啦!老俄入侵老烏, 老俄當然負全責, 老俄自己攞黎衰, 關老烏何事?

引用:
原帖由 謀人寺 於 2022-10-4 19:50 發表

果條粉腸解釋就啱?唔該用下腦,根本就係美國為首的北約違反協議東擴,想將導彈放在俄羅斯門口
趙博係博士, 閣下乜料先?

引用:
原帖由 LT3648 於 2022-10-4 22:14 發表

趙博係博士, 閣下乜料先?
教授咪被人呃左幾百萬,佢是博士又點,講野就一定啱?高分百痴,香港大把呢d人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]