• 瀏覽: 31,148
  • 回覆: 255
+5
引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2022-10-3 08:30 發表
唔保護俄羅斯免受北約導彈近距離威脅國民生死,走去自殺,死於不忠不義。
本身擁有5000幾枚核彈
都擔心比人攻擊的話
真係同閣下一樣
需要搵名精神科醫生驗下個腦

引用:
原帖由 LT3648 於 2022-10-3 08:51 發表

甚麼邏輯?若老俄沒有入侵老烏搶地, 戰爭那會發生?老俄的行為似足丁蟹的惡人先告狀。
俄羅斯係覺得受到威脅保護自己領土先打烏克蘭

引用:
原帖由 highman_hk 於 2022-10-3 17:31 發表

都擔心比人攻擊的話
真係同閣下一樣
美國全球軍事最強都成日講受中國 俄羅斯威脅啦

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2022-10-3 16:27 發表

咁烏克蘭亞速營為了祖國烏克蘭去屠殺烏東俄羅斯裔人又點計?
當時有冇亞速營嘅烏克蘭軍人因為不想殺人而自殺?
雙方都有極端民族主義武裝分子互片傷及居民, 不能只說一邊

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2022-10-3 16:40 發表

北約東擴已經威脅俄羅斯,呢點你又唔講?一切始作俑者就係北約東擴
自己去看趙博視頻解釋啦!個個都唔識又問我咪好唔得閒?

引用:
原帖由 LT3648 於 2022-10-3 08:43 發表

錯誤, 老俄多次向老烏射導彈, 老美北約都不准老烏射導彈入俄境反擊, 足見北約從來並無意圖威脅老俄國民, 北約只有被攻擊時才會自衛。
烏克蘭幾時入咗北約,講野要有水準啲,好唔好

引用:
原帖由 LT3648 於 2022-10-3 08:51 發表

甚麼邏輯?若老俄沒有入侵老烏搶地, 戰爭那會發生?老俄的行為似足丁蟹的惡人先告狀。
叫美國唔好再搞人啦

引用:
原帖由 victorkc 於 2022-10-3 08:36 發表
on9,你唔上戰場殺僱傭兵,但你既行為助長烏龜司機推人民去死,你依然滿手鮮血。
咁咩情況下先唔會滿手鮮血?有時間我都想上天涯睇下大部分人嘅言論係咪都係咁癲

引用:
原帖由 highman_hk 於 2022-10-3 17:31 發表

都擔心比人攻擊的話
真係同閣下一樣
咁要驗你同美國政客先了...

引用:
原帖由 LT3648 於 2022-10-3 17:50 發表

雙方都有極端民族主義武裝分子互片傷及居民, 不能只說一邊
但小黃人同西方國家一樣最鐘意只說一邊...
老美呢幾十年打過幾多地方, 西方國家唔講下...

引用:
原帖由 LT3648 於 2022-10-3 16:13 發表

老俄違反聯合國憲章和國際法入侵老烏, 老美北約受到聯大決議號召, 譴責老俄和協助老烏自衛和反擊
對美國侵害他國 生吞他國財富 視而不見,害蟲粉絲 何其多, 核彈遲早係佢頭頂爆, 講咁多都嘥氣,核彈後唔死 再講

引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2022-10-3 08:30 發表
唔保護俄羅斯免受北約導彈近距離威脅國民生死,走去自殺,死於不忠不義。
北約射左導彈去俄羅斯咩? 只見俄羅斯射導彈入烏克蘭 你滿手鮮血

引用:

露西亞的只是義戰

引用:
原帖由 _👻_ 於 2022-10-3 17:18 發表
唔應該自殺 應該扮拿起武器向效忠普京既人掃射 一齊死
當心內務人民委員部(Народный Комиссариат Внутренних Дел,Narodnyy Komissariat Vnutrennikh Del,НКВД/NKVD)明天一早拍門

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]