• 瀏覽: 13,546
  • 回覆: 101
+3
連接俄羅斯至德國的北溪(Nord Stream)1及2號天然氣管道日前傳出爆炸,泄漏大量甲烷。俄羅斯副總理諾瓦克周日(10月2日)表示,修復北溪天然氣管

北極熊話簡單啲講,我係唔會整

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/821306?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

行動能力?動機?利益?
答案只得一個

叫歐洲決定出年冬天點過,今年已無能為力了。

有錢實得嫁
無錢就過主
躝屍趷路

修復咗將來都冇氣供,修嚟做乜?

氣管內壁接觸過海水定必生銹, 修復沒可能! 況且管道是整條過一體成型; 中段沒任何接駁位; 要更換就只能全條重建

就算重建了; 老美也可再炸...所以沒意義!

起都起到, 點會維修唔到

普京應該聽左我建議
放話可以維修, 但果度北約範圍黎......睇下邊個同意/反對lor
反對好大機會係炸果位

俄佬話整就有得整既........跪左先啦.

算吧啦都係,整完又炸?浪費人力物力財力……

引用:
原帖由 Henrywu18 於 3-10-2022 08:15 發表
行動能力?動機?利益?
答案只得一個
唔排除保京自炸,正所謂冰不厭炸,不過機會唔大

維修簡單不過無零件
過埋個冬天才算

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-10-3 07:52 發表
連接俄羅斯至德國的北溪(Nord Stream)1及2號天然氣管道日前傳出爆炸,泄漏大量甲烷。俄羅斯副總理諾瓦克周日(10月2日)表示,修復北溪天然氣管

北極熊話簡單啲講,我 ...
仲衰過恐怖組織,恐怖組織次次攪事完都會公開承認,但係今次,竟然無人認頭!

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2022-10-3 09:47 發表

唔排除保京自炸,正所謂冰不厭炸,不過機會唔大
北約控制海域

引用:
原帖由 Henrywu18 於 3-10-2022 11:16 發表

北約控制海域
咁又點

歐洲人 求下俄羅斯啦~幫你過冬 😎⋯⋯班環保L 雅典少女 為可今次沒呱呱呱叫

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]