• 瀏覽: 13,548
  • 回覆: 101
+3
引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2022-10-3 14:44 發表

保京1時貪玩,北約發現唔到低B囉
咁低B嘅嘢都講得出?

斷估呢個世界冇人咁戇鳩自己整爛自己整返好喇啩!🤭

擺明大大巴摑落美國佬面上!😂

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2022-10-3 15:42 發表

得, 我今晚同爆燈飲酒提下佢宣戰未
唔宣就解散北約啦......都冇能用
保護費就識收......保護唔到

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2022-10-3 15:49 發表
斷估呢個世界冇人咁戇鳩自己整爛自己整返好喇啩!🤭

擺明大大巴摑落美國佬面上!😂
咁北約範圍....要問下
唔想俄羅斯修既肯定係鬼

炸美國啦!仲使客氣,一粒大蘑菇丟落美國黃石國家公園,白皮豬慢慢變脆皮燒豬。

修復完尾國再炸

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 3-10-2022 15:50 發表

唔宣就解散北約啦......都冇能用
保護費就識收......保護唔到
人地肯比你理得人地又唔洗你比

引用:
原帖由 Ah_luk 於 3-10-2022 15:48 發表

咁低B嘅嘢都講得出?
世上冇野係冇可能發生, 地球都有爆炸1日

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-10-3 07:52 發表
連接俄羅斯至德國的北溪(Nord Stream)1及2號天然氣管道日前傳出爆炸,泄漏大量甲烷。俄羅斯副總理諾瓦克周日(10月2日)表示,修復北溪天然氣管

北極熊話簡單啲講,我 ...
拜山話你會同盟友一齊調查,其實唔係應該幾個當事國一齊查嘅咩,又關你老尾事,罪行欲蓋彌彰

引用:
原帖由 大雀躍的作業 於 2022-10-3 15:34 發表
能夠同時在幾個北約國家自由航行,又唔怕比人踢爆破壞,你估俄羅斯得咩!
北約調查都係交下戲,誰都唔敢踢爆真凶
時間啱啱好炸完即刻運作……但d天然氣邊度嚟?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-10-3 13:53 發表

俄要做到完全避開北約<===呢樣已經冇可能啦
重要勁近德國波蘭丹麥
有記錄美軍有軍艦同有美軍軍用直昇機9月中係附近。 北約地盤加美軍一早有軍力係附近。就算唔係老美親自出手都肯定知咩人做,無美國批准邊有咁易去到美軍旁邊搞破壞都不被發現。

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2022-10-3 16:35 發表

人地肯比你理得人地又唔洗你比
咁北約範圍黎....你咬定係俄羅斯, 只有宣戰/北約解散
俄羅斯踩入去唔打北約解散算啦

引用:
原帖由 莊仔 於 2022-10-3 16:45 發表

有記錄美軍有軍艦同有美軍軍用直昇機9月中係附近。 北約地盤加美軍一早有軍力係附近。就算唔係老美親自出手都肯定知咩人做,無美國批准邊有咁易去到美軍旁邊搞破壞都不被發現。
冇北約批准, 非北約成員點可以進入北約範圍???
老解架運10, 都要申請先可以過飛去塞耳維亞

引用:
原帖由 焦你魚西 於 2022-10-3 15:30 發表
自炸自修
北約地頭炸自己條喉,又無人知先勁!😂

引用:
原帖由 雷蒙威 於 2022-10-3 15:38 發表

你係專家?
磚家們的網上分析

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]