• 瀏覽: 13,601
  • 回覆: 101
+3
引用:
原帖由 肥輝仔 於 2022-10-3 17:38 發表

北約地頭炸自己條喉,又無人知先勁!😂
北約d資料第一時間去美軍度先啦
美國又話登月資料咁唔見左吹咩

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 3-10-2022 17:30 發表

咁北約範圍黎....你咬定係俄羅斯, 只有宣戰/北約解散
俄羅斯踩入去唔打北約解散算啦
我冇話100%係保京, 我話有機會係不過機會好細, 你就好似話100%美國做

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2022-10-3 17:47 發表

我冇話100%係保京, 我話有機會係不過機會好細, 你就好似話100%美國做
柒左又唔100% 拿???
咁唔係俄羅斯重有邊個有咁既能力???

咁北約d資料係送比美軍先wor.......d系統(雷達/gps etc)係美國貨
唔通比波蘭先????

重要事發果幾日美軍係附近出現

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-10-3 17:41 發表

北約d資料第一時間去美軍度先啦
美國又話登月資料咁唔見左吹咩
有記者問拜x登北溪被炸呢個問題,佢都即刻走咗迴避作答。

引用:
原帖由 mowind 於 2022-10-3 13:59 發表
有能力修復
即係話都有能力炸
有能力修復唔代表有能力炸喎,去得修復必定通過歐盟批准去修復,但炸冇人會批准囉

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 3-10-2022 17:48 發表

柒左又唔100% 拿???
咁唔係俄羅斯重有邊個有咁既能力???

咁北約d資料係送比美軍先wor.......d系統(雷達/gps etc)係美國貨
唔通比波蘭先????

重要事發果幾日美軍係附近出現
你睇下#10我點打先啦, 7左

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-10-3 15:36 發表

咁北約範圍黎.....入去整要北約同意左先
咁就要睇有關歐洲佬自己覺得要命緊要定係要留係北約緊要了。俄羅斯就唔應該係最焦急的一方。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-10-3 07:52 發表
連接俄羅斯至德國的北溪(Nord Stream)1及2號天然氣管道日前傳出爆炸,泄漏大量甲烷。俄羅斯副總理諾瓦克周日(10月2日)表示,修復北溪天然氣管

北極熊話簡單啲講,我 ...
由美國篤條喉過去吖嘛,咁L簡單都唔識,DL個PP吖!

查出邊個炸既,放粒中子彈比佢哋

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-10-3 07:52 發表
連接俄羅斯至德國的北溪(Nord Stream)1及2號天然氣管道日前傳出爆炸,泄漏大量甲烷。俄羅斯副總理諾瓦克周日(10月2日)表示,修復北溪天然氣管

北極熊話簡單啲講,我 ...
丹麥能源署表示,北溪1號天然氣管道位於波羅的海的受損位置已停止泄漏氣體,壓力穩定。估計在不久之後,將可就事件進行調查,看看管道受損範圍有多大,以調查事故起因。

請問各位大大 : 壓力穩定,是否表示沒有海水湧入 ?

引用:
原帖由 judylam651 於 3-10-2022 18:18 發表

丹麥能源署表示,北溪1號天然氣管道位於波羅的海的受損位置已停止泄漏氣體,壓力穩定。估計在不久之後,將可就事件進行調查,看看管道受損範圍有多大,以調查事故起因。

請問各位大大 : 壓力穩定,是否表示沒有海水湧入 ?
控制氣壓就得,你可用飲管試

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2022-10-3 22:12 發表

控制氣壓就得,你可用飲管試
多謝指教 !

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]