• 瀏覽: 23,452
  • 回覆: 163
+2
引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-10-3 06:21 發表

On9 先會為普京一個人滅自己

佢一個人死 俄烏和平收檔

完全冇必要用核武攬炒

由頭到尾都係佢一個人稱比人侵略 但烏軍同美軍邊度有踏足俄邊境? 係俄軍入烏克蘭境內 人哋反攻收復 就話被侵略

打輸就話用核武 此人仲渣莊只會世界末日 必須除掉! 
點樣由頭駛唔駛由頭到北約承諾唔東擴

引用:
原帖由 加燦 於 2022-10-3 04:53 發表
自由民選社會,唔聽話就殺咗你。
所以黃狗曱甴最能體現自由民主 ,邊個清路障就打邊個。

你估暗殺普京同暗殺拉登一樣咁易?

引用:
原帖由 星仔走天涯 於 2022-10-3 04:34 AM 發表
(星島日報報道)俄羅斯總統普京上月威脅動用核武後,美國《新聞周刊》引述美軍方消息人士稱,因應莫斯科核武威脅,美國計畫採取的行動,包括非核武選項的斬首行動,即直搗克里姆林宮狙殺普京。

《新聞周刊》引述美軍方消息人士稱,對於克宮的核武威脅,華府的應對行動包括調動潛艇和B-52轟炸機(可攜核彈)。然而,他們強調非核軍事選項也非常重要,包括動用傳統武器和特殊行動,以及網絡和太空攻擊,另外還包括向克里 ...
敢做先講啦, 美國無膽, 阿富汗都輸,對俄羅斯會贏? 

引用:
原帖由 wallace tam 於 2022-10-3 06:07 發表
敗燈「打咀炮」呢家野,學唒「習皇帝」😂
同習主上未有有比。習大係太極高手

烏仔要慢慢打,一無貨就叫美狗歐狗補貨,變相慢慢陰乾的無器!

引用:
原帖由 秋風冷雨 於 2022-10-3 06:07 發表
美國佬,吹水就叻,真係做就做咗啦,肥仔金佢都未敢郁佢,普京?
吹水邊夠中國黎呀,又話攻台,又話射戰機落黎

傳:普京被斬首行動成功身死,亞美利堅同日在地球永遠消失,完美結局

為了阻止普魔動用核武引起世界核戰令人類滅絕, 支持採取果斷終止危機行動。

對阿富汗輸咗咩?

阿富仔係超級窮,
打劫唔到石油,資源,
美狗輸軍費,輸人工咋!

吊里美狗輸錢就發狂惡。

引用:
原帖由 ts02011736 於 2022-10-3 07:28 發表

吹水邊夠中國黎呀,又話攻台,又話射戰機落黎
你聽既係官方宣佈? 如果唔係, 流言當真? 果然係智慧有問題

引用:
原帖由 sokwokwai 於 2022-10-3 05:11 發表
如果真係狙殺普京,俄羅斯一定全部核武射去美國,請問美國可以截到幾多? 俄羅斯超音速導彈技術,比美國仲要先進的。
如果俄羅斯將全部過千核彈射出,美國截唔截已經冇意義,因為全人類都攬炒,除咗一啲海底生物,又或者細菌之類,其他生命基本係存活唔到

白宮痔瘡局又想老屈普京

美國係明目張膽的恐怖主義國家

如屬實,俄國炸美國係理所當然

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]