• 瀏覽: 23,411
  • 回覆: 163
+2
引用:
原帖由 秋風冷雨 於 2022-10-3 06:07 發表
美國佬,吹水就叻,真係做就做咗啦,肥仔金佢都未敢郁佢,普京?
肥仔金成乜嘢氣候,郁嚟做乜?

引用:
原帖由 wallace tam 於 2022-10-3 06:07 發表
敗燈「打咀炮」呢家野,學唒「習皇帝」😂
最近重陽,佢玩揾亡友

拜凳根本走火入魔,你睇佢個仔係點,就知佢係個乜嘢人,對中國扮懵想引君入甕,對俄羅斯拜魔係先撩者賤重要趕狗入窮巷,今日全世界個亂局,都係呢個拜魔同佢嗰卑鄙政府政客和金主所為,因果報應,等睇尾狗遭天譴。

美國係邪惡軸心

又係傳, 唉

預先公告的暗殺行動

邊個先係,地球唯一用過核武器,嘅國家

廣島與長崎原子彈爆炸
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/廣島與長崎原子彈爆炸

引用:
原帖由 sokwokwai 於 2022-10-3 05:11 發表
如果真係狙殺普京,俄羅斯一定全部核武射去美國,請問美國可以截到幾多? 俄羅斯超音速導彈技術,比美國仲要先進的。
On9 先會為普京一個人滅自己

佢一個人死 俄烏和平收檔

完全冇必要用核武攬炒

由頭到尾都係佢一個人稱比人侵略 但烏軍同美軍邊度有踏足俄邊境? 係俄軍入烏克蘭境內 人哋反攻收復 就話被侵略

打輸就話用核武 此人仲渣莊只會世界末日 必須除掉! 

仲要話直搗克里姆林宮狙殺普京。

敗燈都咁大年紀,瓜老襯之前射核彈玩

買重登仔不敢打🫡🍻😁🤪😃😱👍👌🤭🫣

美國就必須明說會以其人之道還治其

寫得出依句 真係一個白痴
武俠小說??
傳媒下下將老美盟主寫到非常正義
有冇諗過被老美插過手嘅地區日後平民生活如何??
現代咁文宣法 真係令人反感
傳媒唔係聖旨 睇嘅人唔會唔自己諗啩??
政治最污

全世界剩係美國用過核武,冇停過侵略其他國家。

引用:
原帖由 星仔走天涯 於 2022-10-3 04:34 發表
(星島日報報道)俄羅斯總統普京上月威脅動用核武後,美國《新聞周刊》引述美軍方消息人士稱,因應莫斯科核武威脅,美國計畫採取的行動,包括非核武選項的斬首行動,即直搗克里姆林宮狙殺普京。

《新聞周刊》引述美軍方消息人士稱,對於克宮的核武威脅,華府的應對行動包括調動潛艇和B-52轟炸機(可攜核彈)。然而,他們強調非核軍事選項也非常重要,包括動用傳統武器和特殊行動,以及網絡和太空攻擊,另外還包括向克里 ...
係就最好?

股價清零!

狙殺!談何容易,俄羅斯喎,你估第三世界小國咩!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]