• 瀏覽: 10,763
  • 回覆: 74
+9
英國財相關浩霆早前宣布的減稅計劃引起金融巿場動盪。英國首相卓慧思周日(2日)透露,內閣官員事前沒有人知情,包括她自己,有...

出咗事之後,白痴婆公然話自己事前唔知道財相減稅方案內情。

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... 1003_00992_001.html

你死啦黑鬼財相,原來瞞住老細跣佢一鑊。

睜開眼睛說瞎話!
卓婆競選黨魁時,已經表明會減稅及不向大企業加徵暴利稅,人所共知,只是不知道保守黨的黨員為甚麼仍然投她一票?!

英官傻的嗎?!

又甩鑊比財相

咁睇下英國迎來一個最短命的首相定係財相

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2022-10-3 06:02 發表
睜開眼睛說瞎話!
卓婆競選黨魁時,已經表明會減稅及不向大企業加徵暴利稅,人所共知,只是不知道保守黨的黨員為甚麼仍然投她一票?!
又腦霧

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2022-10-3 05:12 發表
你死啦黑鬼財相,原來瞞住老細跣佢一鑊。
用鍋黑鬼保平安

信果個都白撚痴!

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-10-3 06:21 發表
又甩鑊比財相
英國為官之道

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2022-10-3 03:42 發表
英國財相關浩霆早前宣布的減稅計劃引起金融巿場動盪。英國首相卓慧思周日(2日)透露,內閣官員事前沒有人知情,包括她自己,有...

出咗事之後,白痴 ...
被爆偷聽德國婆電話,當時美國總統話佢唔知道  😀

國之將亡必有妖孽!龍英磅再多一次大跌,就係時間入貨嘅好時機。

首相大人卸責功夫,堪稱獨步天下。

爛灘子,點死都係死,仆晒街。

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 3-10-2022 03:42 發表

出咗事之後,白痴 ...
炒左個財相啦,condom係咁用的

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]