• 瀏覽: 24,823
  • 回覆: 118
  • 追帖: 1
+8
俄羅斯要用核武,美國凖備核武還擊,好平常的反應。

引用:
原帖由 bigasss 於 2022-10-3 09:44 發表
一碌移平北美洲,撒旦氫彈
係唔係汚水渠, 俗稱歐洲渠王

引用:
原帖由 briancccc 於 2022-10-3 08:17 發表

美國而家做Show既budget 都無,搵架貨櫃車就算。
基本上所有核彈頭都安咗响導彈上面邊有人打核戰先嚟裝彈架

引用:
原帖由 bigasss 於 2022-10-3 09:44 發表
一碌移平北美洲,撒旦氫彈
SS18?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 pkowen 於 2022-10-3 09:51 發表

俄國只有短程,所以冇得打同太慢,打核戰可能地球會毀滅,唔似食花生
咁SS-18 係咩型

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2022-10-3 10:30 發表

核武喺洲際導彈,唔使運去烏克蘭。美國本土就可以射去莫斯科,同樣俄羅斯都可以射幾枝去白宮

美國本土運送核武根本唔需要咁張揚,比公眾知道你個核武儲存倉位置運去發射井位置
邊可能打核戰先裝彈頭架🐶當人低能咩

美同俄打核戰 邊個蝕底啲
美同俄邊個多啲大城市

俄羅斯「末日武器」核魚雷「波賽頓」 ( Poseidon ) 備受矚目,外媒指出,首艘能夠搭載「波賽頓」的核潛艦別爾哥羅德號 ( Belgorod K-329 ) 即將效力於俄羅斯海

俄羅斯官方宣稱此為科研及救援潛艦,號稱能製造 500 公尺海嘯,一旦在美國沿岸發動攻擊,威力足以摧毀全美。

引用:
原帖由 煩Q死 於 2022-10-3 10:52 發表

邊可能打核戰先裝彈頭架🐶當人低能咩
仲要咁陽話比人知放邊,嗰啲加州獨立或德州獨立份子搶一粒,美國就真係會內亂了。

引用:
原帖由 briancccc 於 2022-10-3 10:58 發表

仲要咁陽話比人知放邊,嗰啲加州獨立或德州獨立份子搶一粒,美國就真係會內亂了。
傳說尾🐶有一種專防尾國內亂嘅核彈叫Anti-US🐷真假

引用:
原帖由 sweetandsour 於 2022-10-3 07:36 發表
先核平老美
歐盟有力咩?其實只要打沉鹵味,歐盟就全屬俄佬,相反打爆俄佬,半個地球都係鹵味

其實係淘寶訂左貨 順豐運送ironman 裝備被拍攝

全部都係流嘢,一支都射唔出,廢。

引用:
原帖由 T2. 於 2022-10-3 02:39 發表
核戰陰霾籠罩歐洲大陸之際,美國國防部公開兩批相對罕有的照片,顯示北達科他州邁諾特空軍基地近日執行運送涉及核武部件的行動。

美共事先張揚核爆俄羅C,俄老應 ...
老尾死老野學肥仔柑d戲

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]