• 瀏覽: 6,762
  • 回覆: 30
全世界只有美國想你哋打仗,唔好停,越打得耐美國越開心

引用:
原帖由 jumboleung 於 2022-10-3 07:43 發表
根本尾國佬就係推烏克蘭去死!又唔畀佢入北約,又要去繼續打。打到烏克蘭爛曬之後,佢借啲意就話幫人恢復。之後吸納佢嘅資源,呢啲手法屢見不爽。日本仔就係最佳例子!
錯! 吾好老作,日本戰後起家靠韓戰同本身民族性,團結加科技底好! 到日後陴美帝割菲菜係功高蓋主,自以為經濟勁可鬥贏老美

而俾烏克蘭入北約,咪即係北約向俄佬宣戰,烏克蘭係咪俾俄佬啲核彈嚇儍咗呀!

不是正確時機 = 烏入北約等於應驗俄出兵的擔憂, 踩了紅線 = 俄美正式宣戰

司機做左老尾隻condom 都唔知

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-10-3 02:36 發表
在俄羅斯總統普京前日簽署條約,正式將烏克蘭東部和南部四地併入俄後,烏克蘭總統澤連斯基隨即發布視頻,公開簽署「加速加入」北約的申請文件,但美國國家安全事務助理沙利文不久後回應稱,美國堅信北約應奉行開放政策,但現在不是考慮烏加入北約的正確時機。

老美北約高招, 明不批實暗批, 目的避免普魔隻顛狗狂吠日日話要出核武。

美國佬畀咗咁多武器烏仔以為真係唔使還?🤭

引用:
原帖由 hk_fletcher 於 2022-10-3 09:10 發表
司機係真弱智?
它不是弱智,它是猶太人是為猶太集團服務,它是猶太英雄放眼它當總統之日就以不停破壞烏克蘭到如今。

入咗咪可以推美鬼上戰場囉😄

Condom

引用:
原帖由 jumboleung 於 2022-10-3 07:43 發表
根本尾國佬就係推烏克蘭去死!又唔畀佢入北約,又要去繼續打。打到烏克蘭爛曬之後,佢借啲意就話幫人恢復。之後吸納佢嘅資源,呢啲手法屢見不爽。日本仔就係最佳例子!
唔同,日本係戰敗國,係侵略者,要日本人世世代代為奴為婢,係應該既。

烏克蘭係馬前卒,條𡃁俾人打都唔幫拖,係仆街既

摘蓮施姬:我為你擋子彈,你害我含家剷

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-10-3 13:41 發表

錯! 吾好老作,日本戰後起家靠韓戰同本身民族性,團結加科技底好! 到日後陴美帝割菲菜係功高蓋主,自以為經濟勁可鬥贏老美
大家睇嘢方式唔同,不過烏仔今次都係行又行先,死又死先嗰啲!

引用:
原帖由 yuk777044 於 2022-10-4 01:44 發表

唔同,日本係戰敗國,係侵略者,要日本人世世代代為奴為婢,係應該既。

烏克蘭係馬前卒,條𡃁俾人打都唔幫拖,係仆街既
都係一批二打六!又或者係用完即棄嘅避孕套。

點到佢哋話事⋯知唔知軍方是親侵派的
呢班戲子文官儍儍的

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]