• 瀏覽: 22,331
  • 回覆: 148
+4
大力支持卓慧思,最好連任。

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2022-10-3 11:45 發表
一直教香港何謂民主選舉的英國,國民自己選出來的首相肯定係最好的...還是說英國選舉制度都係垃圾選出一個垃圾首相,還好意思教香港點去選舉﹖
我都正想講,點解民主社會出到一個民望咁低嘅首相? 🤔

剋死英女婆

引用:
原帖由 mycarrera 於 2022-10-2 23:42 發表
英國首相卓慧思上台後民望不斷受挫,根據上周四(9月29日)至上周五(30日)的最新民調顯示,只有18%的受訪者支持她施政

任內兩份民調由負9%擴大至負37%卓慧思 ...
"傻白甜" 預左啦..

引用:
原帖由 touya08 於 2022-10-3 00:02 發表
想知道仲支持佢果18%係咩人😂🙄😂🤣死鐵粉
包括減稅方案的最大受益者(富人、大公司企業)

引用:
原帖由 thunderpig 於 2022-10-3 11:50 發表

又係民主社會既制度結果.
人民只可以揀 A餐 or B餐..但個餐有咩食都係由老闆決定.

引用:
原帖由 thunderpig 於 2022-10-3 11:50 發表

因為唔係民選而係黨內小圈子選舉,同日本一樣,一丁點都不是真正的民主!

千其唔好咁快落台呀. 大陰蒂國要你帶領滅亡. 

引用:
原帖由 哈哈鏡 於 2022-10-3 02:30 發表
呢條大陰蒂慧思妹妹穿成咁緊係民望低喇,出鏡就要穿吊帶DeepV真空全露事業線,包保有市民多望兩吓,民望指數一定標高
想俾卓慧思夾腸

英國選舉制度好唔民主。只係黨完投票,選佢嘅都中產或以上的老白鬼。只佔全英合資格選民1%。

蜜月期都冇

D鬼男女又幾搞鬼,呢頭選出來嗰頭又話民望插,冇人插姐

引用:
原帖由 hamsomeking 於 2022-10-3 11:28 發表

有謂 : 波大無腦

佢應該係靠對波搵食
所以後生可能好多恩客點知依家俾老尾捉左佢呢啲痛腳搞到佢依家要幫佢老尾回水返尾角

引用:
原帖由 前期理性的腳指 於 2022-10-3 11:49 發表
大力支持卓慧思,最好連任。
都唔知過唔過到15

唔好咁快比人趕快好喎🤭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]