• 瀏覽: 32,662
  • 回覆: 171
+2
唔明條八婆表達啲乜
處理不當但做法正確
佢知唔知自己up乜柒

係美契哥喝令契弟英停,係美國總統絶對可以權管治英國這個實體權力。日落帝國已無主權話事權,一切一切由美總統下命令,由於思婆將發行國債,威脅及危害美國國債數量,等同危害美國國家安全,第52州州長卓慧思不得抗命,否則美國國安部立卽採取扣押及制裁思婆。

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-10-2 20:00 發表
減稅無所謂正確不正確,但是否可以有效解決經濟危機,減輕民眾的負擔,很大程度視乎政府有否足夠的財政儲備支付經常性開支,如果政府無足夠儲備,只靠發債去維持,這只會做成惡性循環,問題基本上未有解決。其實要解決問題,一定要究其原因,今次經濟危機很大程度是因歐洲國家制裁俄羅斯而起,解鈴還需繫鈴人,怎樣令自己國家好過啲,要考領導人的智慧了
減稅係劫貧濟富既政策

7頭皮

引用:
原帖由 touya08 於 2022-10-2 19:38 發表
第一條推既政策咁就胎死腹中,佢真係好無用喎😂🙄😂🤣
投票選佢果班,可能有份迫宮

老卓話等我出埋啲尾數,做唔做都罷

等緊落台中🤦‍♂️

美國佬話L知你日落帝國將會窮到僕街,妳發行英國債,影響契哥美國既國債,仲吾喝停妳。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-10-2 19:29 發表
英國首相卓慧思(Liz Truss,又譯作特拉斯)承認政府在宣布削減稅收方面處理不當,但堅持她的做法是正確的。她10月2日在英國廣播公司(BBC)電台節

英國最好彩就係選咗你 ...
切又死,唔切又死…
唔切;死得冇咁難睇

支持思思
妳一定要撐落去呀

又話點對付中國自己都未攪得掂笑死!

嘩!廢柴國家仲有傻你去續屎片💩

一出招就蒸發逾5000億美元,
外加剋死一個女皇。
卓慧思真猛人。

選佢做首相又如何,死豬扶唔上壁,英國越窮越見鬼,抵 L  死 😷

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-10-2 19:29 發表
英國首相卓慧思(Liz Truss,又譯作特拉斯)承認政府在宣布削減稅收方面處理不當,但堅持她的做法是正確的。她10月2日在英國廣播公司(BBC)電台節

英國最好彩就係選咗你 ...
又唔係真普選選出黎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]