• 瀏覽: 5,951
  • 回覆: 19
58歲女子林小儀自上月中離開寓所便告失蹤,其姓譚丈夫推斷事主曾往粉嶺蝴蝶山行山,於是報警求助。民安隊及義務搜索隊連日派員

仲算後生一個女人行山好危險咁都唔驚?會唔會欠債唔還俾人捉咗賣去日本?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20221002/bkn-20221002101740535-1002_00822_001.html

呢啲山路一條路行到尾,無可能迷路,九成遇害

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2022-10-2 19:07 發表
58歲女子林小儀自上月中離開寓所便告失蹤,其姓譚丈夫推斷事主曾往粉嶺蝴蝶山行山,於是報警求助。民安隊及義務搜索隊連日派員

仲算後生一個女人行山好危險咁都唔驚?會唔會欠債唔還俾 ...
咁老你要啦!

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2022-10-2 19:07 發表

仲算後生一個女人行山好危險咁都唔驚?會唔會欠債唔還俾 ...
全部都係老公講啫

第幾次一個人行山丫 多次定第一次先

入咗結界。

引用:
原帖由 慾致號2 於 2022-10-2 20:16 發表
入咗結界。
係咪有積屍氣嗰種

唔見咗咁耐......

引用:

ching,你要驗下眼

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-10-2 19:09 發表
呢啲山路一條路行到尾,無可能迷路,九成遇害
最多劫殺姐, 應無人會搞

山喊魂 海拋瓜

引用:
原帖由 輪皇 於 2022-10-2 19:11 發表

咁老你要啦!
玩哥爾夫球果個仲大一歲...

引用:
原帖由 青瓜俠 於 2022-10-2 20:42 發表