• 瀏覽: 12,453
  • 回覆: 62
+4
,BNOer 有無一人一票去投票?

呢條X柴,做外長果時已經柒出國際,如果佢裡逼下台,呢下就搞笑了,要搵果個印度人上台,估計印度全國都會high爆了,無人會諗到當年架日不落,而今會被自己過去的一個殖民地出黎架人統治返。

引用:
原帖由 fiogermi 於 2022-10-2 18:10 發表
正!呢d 咪民主制度,唔岩就換人,係咁換人。一倘渾水,個個上台一陣間大搲特搲,掠夠水拍下屎忽又下家莊上台,退出做返在野黨就係咁屌新上任既唔撚掂要換人。不斷重覆
個個去選不停話制裁china china就得民生野話之佢哋死

引用:
原帖由 MarkIV 於 2022-10-2 18:28 發表
最好笑啲曱甴成日話民主制度下,晤滿意個政府就可以推翻佢,點知選條八婆上台或者迫佢落台都係冇本國人民份,反而白宮把聲最L大
英國本土有發聲架

引用:
原帖由 9big 於 2022-10-2 17:04 發表
英媒10月2日引述國會議員稱,保守黨全黨議員都對「迷你預算」感到非常生氣,如果她不退讓,可能會遭遇黨友倒戈,在聖誕節被迫下台。根據英國《獨立

BNOer 話聞屎多好。做得唔 ...
「傳」字你哋話信唔過,係假新聞,咁「或」又信得過?

引用:
原帖由 9big 於 2022-10-2 17:04 發表
英媒10月2日引述國會議員稱,保守黨全黨議員都對「迷你預算」感到非常生氣,如果她不退讓,可能會遭遇黨友倒戈,在聖誕節被迫下台。根據英國《獨立

BNOer 話聞屎多好。做得唔 ...
卓慧思腳頭真係唔好。
😨😨😨

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-10-2 17:30 發表
踢走左選民都無權一人一票選首相
佢居然要大量發債同美國搶資金,美國唔會比佢做得耐啦。大量發債而家係美國專利。

引用:
原帖由 ballking118 於 2022-10-2 19:25 發表

又唔係無解既

衹要唔再做美國狗

改親中親俄,問題可以解決
代價就係英國會成為下一個被美國顏色革命嘅對象。

理得佢好唔好
總之英國就係最好
BNOer快啲走
總之唔好返來

支持繼續做,界界連低

英狗邊一個上場做首相都一定PK....

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-10-2 17:39 發表
所以說
民主也有民主的問題
首相不停換
如走馬燈
個個都不學無術
狗吹就勁

國家也沒法好好發展
唔係捱出世界來的人,咩民主抱負都是假。

係唔夠班,就唔夠班。

寄人籬下,人離鄉賤,世代為奴

條八婆一上台就黑死左事頭婆 陰國都係繼續衰落去 太好拉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]