• 瀏覽: 16,580
  • 回覆: 134
+8
為政治服務的虛假獎項, 何須關注。

肥佬黎,  夫聲最高

你估以前咩 而家只不過係政治獎

未必,可能會比摘蓮撕雞哩擺隻狗上枱做狗辦,同世人講聽我話有獎攞有狗糧

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-10-2 16:41 發表
一年一度的諾貝爾獎周一(3日)至下周一(10日)陸續在瑞典和挪威揭曉,今年時值俄烏戰事,和平獎得主尤其受外界關注,諾貝爾...

我估美國總統拜登會得獎, ...
呢個掌最冇公信力、關人撚事

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-10-2 16:45 發表
當一個甚麼都沒有做過的奧巴馬可以得獎,
咁出錢出力的拜登能夠得獎就毫不意外
美國總統乜都冇做,仲唔係天下泰平咩。

"I am really good at killing people" 嘅死黑馬攞左鵝平獎後,稍有羞恥之心的人都唔會接受提名。

梨智英

普J大帝?

引用:
原帖由 阿乜水 於 2022-10-2 17:45 發表

Ching, 梗係佩諾西啦, 搏晒老命隨時比赤共打佢落黎, 都要去中國台灣省推動 "美式民煮".
又係喎,
一時諗唔到添

引用:
原帖由 raywing86 於 2022-10-2 18:54 發表
普J大帝?
解放了烏東4州,
令該地區人民避免被亞速營屠殺,
給予穩定生活,
若然係美國總統做呢件事,
肯定實食無黐牙

諾貝爾作為武器製造商,佢字典入面「和平」係乜意思?

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-10-2 16:41 發表
一年一度的諾貝爾獎周一(3日)至下周一(10日)陸續在瑞典和挪威揭曉,今年時值俄烏戰事,和平獎得主尤其受外界關注,諾貝爾...

名符其實炸藥獎死得愈多人愈攞到獎

引用:

你竟然唔提佢派賀錦麗去台灣保護菜腫桶?

引用:

會否係普京

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]