• 瀏覽: 16,563
  • 回覆: 134
+8
一年一度的諾貝爾獎周一(3日)至下周一(10日)陸續在瑞典和挪威揭曉,今年時值俄烏戰事,和平獎得主尤其受外界關注,諾貝爾...

我估美國總統拜登會得獎,
他為了結束俄烏戰爭,
出錢支持烏克蘭去抵抗俄羅斯,
亦為咗令俄羅斯經濟受損,
暗地裏出力炸了北溪1號及2號

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20221002/mobile/bkn-20221002151058609-1002_00992_001.html

豬肉獎又嚟喇!

當一個甚麼都沒有做過的奧巴馬可以得獎,
咁出錢出力的拜登能夠得獎就毫不意外

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-10-2 16:41 發表
一年一度的諾貝爾獎周一(3日)至下周一(10日)陸續在瑞典和挪威揭曉,今年時值俄烏戰事,和平獎得主尤其受外界關注,諾貝爾...

我估美國總統拜登會得獎, ...
好明顯係俾烏國市民,鼓勵佢地多d送死

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-10-2 16:41 發表

應該...斯諾登...會拿和平獎

他爆出美國監控全球

揸鏈司機
1賠5

引用:
原帖由 ijkn 於 2022-10-2 16:54 發表

他爆出美國監控全球
緊係佢哋三個平分啦

而家提名瑞典的環保少女得唔得?

呢 d 獎已經比老尾操控晒

引用:

他爆出美國監控全球
普京授予斯諾登俄羅斯國籍 美國:必須返回美國受審

https://hk.news.yahoo.com/普京授予斯諾登俄羅斯國籍-美國-必須返回美國受審-221915218.html

引用:

他爆出美國監控全球
斯諾登依家係俄國人,
機會應該係零

引用:

也有可能,通常打仗最多國家拿和平獎

我估司機。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-10-2 16:56 發表

緊係佢哋三個平分啦
帶面罩係司機演員?

引用:
原帖由 dtw 於 2022-10-2 17:01 發表
我估司機。
🤔戰到最後一個烏克蘭人….

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]