• 瀏覽: 94,219
  • 回覆: 424
  • 追帖: 2
+4
香港應該無人再幻想清零掛

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-10-2 15:54 發表
放寬到7+0定係5+5?
還是健康驛站增加多二百個位?
放寬啲乜先得架?就算放寬大把方法留難你,例如酒店/醫院都要你第十一天先准入去。社區亦可以要求你過多幾日先可以入去住。

香港人自己畀德特裏克堡嘅美軍強姦咗,想大陸同胞一齊畀德特裏克堡嘅美軍強姦。
0+0

剛落街又見一班陸生,通唔通関咪一樣陸人黎到........時不時都有,乜鳩特權?!所以要黎始終有辦法,只係香港雞蟲呻不甘姐

開關?唔覺意傳一單半單上去邊個負責

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-10-2 15:53 發表
  痰燿中個 19 朋友消息 
痰耀🀄️ 自己都中過招咪又係健健康康

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2022-10-2 15:45 發表
人地鬼佬黎到見到你班友仔日日出街要立住個濕9口罩,彩你都傻
真係唔識架喎班友,根本唔識捉心理
日本都戴喎,井蛙

引用:
原帖由 nelsonhui909 於 2022-10-2 18:12 發表

痰耀🀄️ 自己都中過招咪又係健健康康
可能就係佢中過之後個腦壞壞地日日出嚟發噏瘋,甚至乎有幻覺。

引用:
原帖由 lovewai2 於 2022-10-2 15:55 發表
幾種碼又安心又唔準堂食......
美元又強
除了傻人,來旅行真係食二餸飯算
又係喎 港元強
黎香港玩貴咗

引用:
原帖由 RAYZ2006 於 2022-10-2 18:11 發表
剛落街又見一班陸生,通唔通関咪一樣陸人黎到........時不時都有,乜鳩特權?!所以要黎始終有辦法,只係香港雞蟲呻不甘姐
落嚟梗係容易,上去難吖嘛。

引用:
原帖由 RAYZ2006 於 2022-10-2 18:11 發表
諗諗下估計係黎香港避核酸同封城
香港又做咗避風港

就算學香港0+3,但講明頭3日唔比去桑拿打飛機都唔會去

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-10-2 18:14 發表

落嚟梗係容易,上去難吖嘛。
大陸落黎唔願返上去
香港有警察 上面有大白

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2022-10-2 15:45 發表
人地鬼佬黎到見到你班友仔日日出街要立住個濕9口罩,彩你都傻
真係唔識架喎班友,根本唔識捉心理
有能力有知識唔需要靠舔共擦鞋做狗上位嘅
香港仲有幾多丫

等左內地放寬通關好耐

引用:
原帖由 Sailing_ship 於 2022-10-2 18:05 發表
香港應該無人再幻想清零掛
應該冇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]