• 瀏覽: 94,252
  • 回覆: 424
  • 追帖: 2
+4
引用:
原帖由 ooxx13 於 2022-10-4 14:17 發表

中國人點做關你鳩事咩, 顧掂你自己先啦。
發爛渣!

引用:
原帖由 powerantivirus 於 2022-10-4 14:26 發表

無報?
各個國家有寫在官方網頁
只是你地無去睇或不相信
報紙無報導
如果有些地方死37條命就馬上落台

你當那個官時會唔會報死38條?

引用:
原帖由 au12300au 於 2022-10-4 18:02 發表

如果有些地方死37條命就馬上落台

你當那個官時會唔會報死38條?
中國先會
其他國家理你死1千1萬
高官仲系度未落台未炒友

引用:
原帖由 ooxx13 於 2022-10-4 14:37 發表

我只係講個事實畀你知,唔關你事~
就算係全香港人噏乜春對中國都係無關重要。

香港防疫要點做大陸亦吾會理。
香港放得鬆,深圳就捉得緊,依家過深圳,頭尾九日要驗8次核酸~但係,你吾過大陸關你鳩事咩。
我吾過大陸關?

你又知?
可能我比你上得大陸多呢

引用:
原帖由 古默默的魚蛋 於 2022-10-2 16:55 發表
屌你老X,又話背靠祖國,又話強大支援,又話血濃於水,又話民族振興,你老X一河之隔一封就差不多3年,而且仲係遙遙無期添,真係笑死人,唔好成日叫增進國民意識,唔覺香港同屬中國
講出我心聲

二十大後大陸都會放寬,否則經濟都搞唔掂...

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-10-2 20:20 發表

我覺得今鋪係共產黨要香港嗰班商界巨嬰要夢醒
你哋咁鍾意比鬼佬肏,就畀你哋試下。
試完一兩年,知道個慘字點寫,嘅時候就係啟動民心回歸嘅時候。
而家啱啱開嗰個去旅行就梗係爽架,但係酒店同埋餐飲就率先死了,學李家超話齋,死亡效應之後會蔓延開去!
其實鍾意鬼佬的又點止傷家佬
班廢官把口話要把握機遇,心底咪又係外國月亮特別圓

引用:
原帖由 武德鼎 於 2022-10-4 23:36 發表

瘋狂外訪

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 owen11223344 於 2022-10-4 23:45 發表
全世界係得大陸人普通感冒當絕症
祖國一定啱架嘛!唔好挑戰厲害了、我的國!如果唔係……. 萬能國安法又出動架啦!

引用:
原帖由 武德鼎 於 2022-10-4 23:36 發表

咁先可以同祖國同胞接軌!口同身唔協調🤣🤣🤣

比多500個位你

東亞病夫害怕共存

以香港的擠迫,沒可能清零的,除非大陸放棄清零才有可能通關

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-10-4 23:42 發表

瘋狂外訪
原帖由 古默默的魚蛋 於 2022-10-2 16:55 發表
屌你老X,又話背靠祖國,又話強大支援,又話血濃於水,又話民族振興,你老X一河之隔一封就差不多3年,而且仲係遙遙無期添,真係笑死人,唔好成日叫增進國民意識,唔覺香港同屬中國

瘋狂外訪有什麼問題???

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]