• 瀏覽: 90,983
  • 回覆: 424
  • 追帖: 2
+4
引用:
原帖由 joeyeung90 於 2022-10-2 16:11 發表

都唔知你up 乜鳩
我當實際放寬到去5+2
唔同地方一樣有唔同規矩。
例如旅遊區的酒店,或者醫療場所可以要求你第十一日先可以入住。
大陸有好多玩法等你周圍都去唔到。
等你夠日子先至可以正常生活。
香港人自己躺平就唔好成日話要人哋網開一面。

躺平呀?共赴黃泉呀?

政府要去國際接鬼呀!
你哋都係去通姦啦, 唔好通關La!

清零根本係多撚餘。

政府同藍畜終於瞓醒

共存??.........

政府班垃圾唔死都無L用,可有可冇嘅人 ,浪費資源

通條毛咩,亞爺講明維持動態清0,香港由頭到尾都無做過兼做唔到,又會無嗱嗱同你通?通櫃就有份.🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Vince78 於 2022-10-2 16:39 發表
政府同藍畜終於瞓醒
証明黃人錯唔晒,無份搵多d就整鳩爛佢

免隔離才算通關

引用:
原帖由 SamuraiBlack 於 2022-10-2 15:44 發表
本港放寬海外入境檢疫至「0+3」,外界關注做法與內地「清零」政策不符,或阻礙與內地通關進展,與內地通關可以說是遙遙無期。10‧1香港市道蕭條,翻查過去一周、即9月23日至30日入境本港的內地訪客人數僅有12,719人,其他訪客則有4,025人,合共不足兩萬人,遠遜澳門。不過,有政界消息透露,預計最快10月下旬放寬香港與內地的通關安排。

希望快些通關, 全世界也通關

新聞來源連結:

https://hk.news.yahoo.com/政界消息-香港清零甚艱難-內地月內或放寬通關-214500650.html
仆街港+仆街醫生

出假醫生紙

😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪

香港傻西小粉紅清OL多的是
淨係諗大陸唔同香港通關因為香港行共存
唔通關呢個係政策,唔係永恆不變嘅事實
等開完2O大至講啦
身體最誠實,經濟+人民長期反抗疫心態
你估阿爺唔驚反了

係免隔離先通關,其他講多餘啦

但願如此

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-10-2 16:04 發表
好多人等緊內地放寬通關
亦好多人唔想通內地關的...............

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]