• 瀏覽: 100,923
  • 回覆: 909
  • 追帖: 1
+22
係咪話香港班BNOer難民呀

白鬼思維,高技術制裁你,低技術嫌棄你,百年無變!

引用:
原帖由 dtw 於 2022-10-2 09:05 發表
英內政大臣:低技術移民太多 對經濟增長沒有貢獻英國內政大臣柏斐文表示,英國的低技術移民和國際留學生數量太多,不利英國經濟增長。

英國內政大臣柏斐文表示,英國的低技術移民和國際留 ...
一定冇可能!
香港移民得去英國個班大部份都係專業人仕, 有教師(黃師), 護士(黃醫護), 同埋區議員(黃區耳完)
全部都係人才嚟㗎喎,點會低技術呀?

引用:
原帖由 H叔 於 2022-10-2 09:29 發表
屌你咩,又識裝修又識拆磚仲識整汽油彈同炸彈,咁都叫低技術🤣
佢哋見欄拆欄見磚撬磚簡直係專業啦

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2022-10-2 09:35 發表

好快到英角

咁又喺,黃L除咗專長反中亂港攬炒仲會有咩貢獻啫?

唔好咁樣笑班智障, 香港出名出高分低能, 有學歷, 無能力國際知名

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-10-2 09:11 發表
東歐, 南亞, 低技術

香港人學歷高
去整餅,送外賣絕對係人材

引用:
原帖由 毒果愛作文 於 2022-10-2 09:32 發表
@hfceddie
@阿柒回歸

唔知佢兩個小氣鬼係咪去做送外賣定通渠呢?
唔瞓都要上香討尋慰藉呀又唔上英討同本土去討論

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-10-2 09:17 發表

高學歷巴士司機,講明去英國做乞兒
香港會考狀元揸巴士,你知唔知?香港人學歷普遍高。

話緊你哋呀(bnoer),明寸陀衰家🤣

英國的低技術移民!
黃絲又一新代號!

引用:
原帖由 引人入性的校裙 於 2-10-2022 09:31 發表
又寸班新英國人
自己人話佢地唔會聽,一定要由佢地最崇拜既英國人去評價佢地先會聽。

柏斐文接受報章訪問時指,低技術移民和留學生帶同大量親屬到英國,部分人不會工作,對經濟增長沒有貢獻。柏斐文指,英國希望吸納高技術人才,新政府會堅守保守黨在2019年選舉的承諾,減少淨移民人數。 
成日班YC 都一家大細 衝去英國拿著數 又話讀書唔洗錢教育好好 英國人一早頂唔順啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]