• 瀏覽: 38,654
  • 回覆: 246
+12
引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2022-10-17 19:14 發表

用唔比錢推翻電力公司
有人做緊。

引用:
原帖由 belebala1234 於 2022-10-17 19:13 發表

當一個國家類似黃L既人佔大多數時,就會選個傻既上黎
你睇下英國近呢幾任首相有邊個得?越選越弱智
其實英國美國都係小圈子選舉,
選民只可以選黨,黨員先可以選首相,
但今次就係一班黨員選左卓慧思出黎,
本來小小圈子係選印度男,比班所謂黨員攪彎左。

引用:
原帖由 南半球 於 2022-10-18 03:39 發表

電力公司係大公司,有一樣野叫做官商勾結。
一年可以加兩次價,無管制,加幾多都得。
下!唔係瓜?咁睇黎唔抗爭都唔得喇

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2022-10-2 11:27 發表
身在福中不知福,我地香港人而家有幾水深火熱你又知唔知 ?  日日去換日圓,一買到機票就去日本報復....性消費, 呢D咁既生活真係英國人好難想像架 !!!
沒有對比,沒有傷害

洗咩用電,自由嘛,睡覺不用關門打開窗,出外用單車或走路,凍就多穿一件衣服.佢地既組先都係咁生活啦~~~

大陰蒂國真係陰毒,自己電力暴漲,就炸人條管,要德國陪葬

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-10-2 07:46 發表
英國通脹危機持續升溫,民眾今冬將面臨更高昂能源成本,全國各地群眾昨日均發起示威表達不滿,他們焚燒能源賬單抗議,又呼籲其他人不要繳交電費,鐵路和郵政工人同日亦進行罷工,進一步打擊經濟及民生。示威活動遍及全英逾50個城市,主辦單位估計,這是全國歷來抗議經濟危機的最大型示威.........

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202210/02/AP6338a481e4b033218a65b46c.html
香港邊同巨嬰國,香港有呀爺,緊幸福,係啲西奴身在福中不知福啫

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]