• 瀏覽: 22,477
  • 回覆: 154
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 黃加藍=綠 於 2022-10-2 20:31 發表

俄毛同你地班五毛一樣咁L廢,衰咗就諗住靠嚇打咀炮,唔死無撚用🤣🤣🤣
班傻鳩睇假新聞睇到壞晒腦

引用:
原帖由 paoon 於 2022-10-2 16:49 發表
中華人民共和國和烏克蘭關于進一步深化戰略夥伴關係的聯合聲明笫二款(2013年12月5日)

中華人民共和國根據聯合國安理會第984號決議和1994年12月4日中國政府關于向烏克蘭提供安全保證的聲明,承諾無條件不對作為無核武器國家的烏克蘭使用或威脅使用核武器,並在烏克蘭遭到使用核武器的侵略或受到此種侵略威脅的情況下,向烏克蘭提供相應安全保證。

支持中共根據條約核平莫斯科 ...
中英聯合聲明早已失效。

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2022-10-2 17:25 發表
二次大戰中,露尾對蘿蔔頭實施過二次核打擊,成為擁核國家可以對無核國使用核武器先例!
偷襲美國珍珠港,抵食核彈!

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-10-2 17:27 發表

2戰日本是侵略國,且犯下多種戰爭罪行

而家俄國是侵略國,且侵略比她弱小的鄰國,意圖吞併他國國土
『大哈細 比c餵!』

引用:
原帖由 ruspc2 於 2022-10-2 18:33 發表

阻嚇力大武器的只係用嚟阻嚇,唔係攞嚟用。
俄羅斯用左核武,即使美國無用核武還擊俄羅斯,美國或北約都有好多還擊方法。
例如北約出軍烏克蘭,北約將俄羅斯海外基地全掃,美國通過租借法案將核彈租借給烏克蘭,等烏克蘭可以還擊核等等。
"美國通過租借法案將核彈租借給烏克蘭,等烏克蘭可以還擊核等等"

呢點先有效。

引用:
原帖由 得閒看看 於 2022-10-2 20:26 發表

主力招募中!
30幻!

烏仔比人打,香討藍畜邏輯話抵死,真係乜人都有

引用:
原帖由 慾致號2 於 2022-10-2 20:28 發表

呢條柚早排話過唔撈。
我已睇通這條友, 貪生怕死, 賣國求榮, 靠父蔭和托普京大腳掌權車臣, 背離咗車臣民族性不畏強權, 又背離咗伊斯蘭教義甘做普京集打狗。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2022-10-2 20:35 發表

呵呵,2019年后香港曱甴只剩下網上發功了?
死返上大劣微博抖音啦大劣L香港唔係你班垃圾適合既地方😂

引用:
原帖由 黃加藍=綠 於 2022-10-2 20:47 發表

死返上大劣微博抖音啦大劣L香港唔係你班垃圾適合既地方😂
要求香討實名制 另公開IP地址!

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2022-10-2 20:41 發表
烏仔比人打,香討藍畜邏輯話抵死,真係乜人都有
信奉 弱肉強食 理論。

引用:
原帖由 慾致號2 於 2022-10-2 20:37 發表

偷襲美國珍珠港,抵食核彈!
老美考慮過若用常規戰攻入日本想佢投降, 雙方死傷無數日本狗都不會投降, 所以惟有試用原子彈, 第一粒仍不投降, 以為老美無原子彈了, 第二粒才好不甘心投降, 所以日本仔真係要睇實, 不能比佢軍國主義復辟。

就係怕你班俄狗唔射核彈
夠膽就射, 柒頭俄狗

引用:
原帖由 慾致號2 於 2022-10-2 20:53 發表

信奉 弱肉強食 理論。
弱肉強食冇問題,不過平時就唔好扮正義

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]