• 瀏覽: 42,669
  • 回覆: 252
+10
何解不見「香港手足」出來批評台灣「侵犯言論自由」呢?

講中痛處, 惱羞成怒.

太傷人,係唔啱!

唔係用飽換
用口?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-10-2 05:25 發表
29歲台灣女藝人「雞排妹」於去(2021)年7月14日,遭台媒跟拍,與一名開保時捷的男子出入高級酒店。當時影片下方引來不少網友抨擊,其中,有兩名網

...
台妹與港女一樣

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-10-2 07:33 發表

有樓有高潮
鮑鮑換包包

小弟不才
唔夠公整
有冇高手?
鳩鳩玩溝溝,
鮑鮑換包包。

得唔得?

台灣省真係有潛力成為國際賣淫中心

引用:
原帖由 starr 於 2022-10-2 08:34 發表
台灣省真係有潛力成為國際賣淫中心
一向都係,你發現無論什麼行業,只要露波就會好生意。

一堆電視綜藝節目,成日請d女玩埋晒d色情動作,一係就講咸濕野。

台灣既youtuber 又係一堆成日問街d女人第一次係幾時,中意咩野類型,又問爽唔爽,問親都係d露波既。

夜市賣野食既又係,花生糖又露,串燒又露,賣田螺又露............

總之你去到台灣唔難發現,台灣將來真係一個叫雞聖地,只有越黎越落後既地方,色情行業先會越來越勁。

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-10-2 07:51 發表

難度甚高

鮑鮑換包包
包包換飽飽🤔
Hi隆換Hi風

引用:
原帖由 andyyyy 於 2022-10-2 07:19 發表

求上聯!
積積射雞雞

摸摸又揸楂
鮑鮑換包包

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-10-2 05:25 發表
29歲台灣女藝人「雞排妹」於去(2021)年7月14日,遭台媒跟拍,與一名開保時捷的男子出入高級酒店。當時影片下方引來不少網友抨擊,其中,有兩名網

...
公平D講, 佢炸得雞扒都叫做得野,唔似咁cheap

算唔算網絡欺凌?
就算有言論自由,可能呢班人真係唔算犯法,可能女星真係有咁做。
但係道德上,我覺得唔應該咁樣去隨意羞辱別人。
唔應該做得太過份。
天水圍少女因網絡欺凌而自殺。大家有冇諗過被欺凌者所受壓力有幾大?
針唔吉到肉唔知痛。
我覺得言論自由OK的,但係應該自律,唔好利用言論自由做D傷害別人既野,或造謠。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]