• 瀏覽: 42,789
  • 回覆: 252
+10
首先要証實不是鮑鮑換包包,包括要解釋2人到酒店幹甚麼...

引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2022-10-2 09:27 發表
又一新名.呀包包換鮑
呢個詞彙好耐啦……台灣 大陸用好耐咯

引用:
原帖由 dunbinexy 於 2022-10-2 10:04 發表

雞雞有扒扒

妹妹有西西
純純有唇唇

4字同音la

真相事實係唔講得出口

引用:
原帖由 andyyyy 於 2022-10-2 07:19 發表

求上聯!
必娶西㾗㾗
鮑鮑換包包

港男對港女揀男人嘅邏輯:
女仔鍾意(愛)身材好嘅靚仔-有乜用?淫!蠢!
女人揀(冇愛)賺錢好有用但冇樣冇身材嘅男人!-貪錢!妓女!
女人接受(唔愛)冇用冇錢冇樣冇身材嘅男人-蠢係抵死!條路自己揀!仆街唔好喊!
係咪要逼到港女做女版超級耶穌?!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-10-2 05:25 發表
29歲台灣女藝人「雞排妹」於去(2021)年7月14日,遭台媒跟拍,與一名開保時捷的男子出入高級酒店。當時影片下方引來不少網友抨擊,其中,有兩名網

...
民主台灣
以言入罪

引用:
原帖由 537647 於 2022-10-2 10:13 發表
首先要証實不是鮑鮑換包包,包括要解釋2人到酒店幹甚麼...
官方解釋:雙方於酒店閉門溝通。 多次反復深入交流。女方接納左男方個尖銳意見同強硬立場。男方進入左女方觀點個關鍵位置,堵塞左問題個漏洞。

鮑鮑換包包 

全台婦女應入紙控告佢

佢既行為令全台女人形象嚴重受損

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2022-10-2 09:02 發表
算唔算網絡欺凌?
就算有言論自由,可能呢班人真係唔算犯法,可能女星真係有咁做。
但係道德上,我覺得唔應該咁樣去隨意羞辱別人。
唔應該做得太過份。
天水圍少女因網絡欺凌而自殺。大家有冇諗過被欺凌者所受壓力有幾大?
針唔吉到肉唔知痛。
我覺得言論自由OK的,但係應該自律,唔好利用言論自由做D傷害別人既野,或造謠。
佢係公眾人物,人地只係影射,佢唔出聲好地地,咁大反應即係講中晒,做雞咪做雞,怕咩野認。

我好睇得起果d人,始終唔係偷唔係搶,靠自己雙手。

但做雞做到扮高貴又要扮冇出賣身體果d真心叫佢食屎。

引用:
原帖由 chenflie 於 2022-10-2 10:20 發表

官方解釋:雙方於酒店閉門溝通。 多次反復深入交流。女方接納左男方個尖銳意見同強硬立場。男方進入左女方觀點個關鍵位置,堵塞左問題個漏洞。
非法在異性體內插旗

贏了怒告網民, 輸了 Fans 心!

引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2022-10-2 10:02 發表

好溝
好玩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]