• 瀏覽: 16,190
  • 回覆: 73
+2
引用:
原帖由 hwwong 於 2022-10-2 03:23 發表
當地時間9月30日,美國國務卿布林肯發布聲明,祝賀中華人民共和國成立73周年。
布林肯在聲明中寫道:「值此中華人民共和國第73個國慶日之際,我謹代表美利堅合眾國向中國人民表示祝賀。」聲明還宣稱,「今天,美國正與國際社會合作應對當今世界面臨的巨大問題,我們對與中華人民共和國在衞生、氣候變化、禁毒領域,以及其他我們兩國存在利益交匯的領域展開合作表示歡迎。」
「我們希望中國人民在未來一年裏和平、幸福。」 ...
助手寫既,佢只係轉發出去
寫左乜佢可能都唔知。

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-10-2 03:23 發表
當地時間9月30日,美國國務卿布林肯發布聲明,祝賀中華人民共和國成立73周年。
布林肯在聲明中寫道:「值此中華人民共和國第73個國慶日之際,我謹代表美利堅合眾國向中國人民表示祝賀。」聲明還宣稱,「今天,美國正與國際社會合作應對當今世界面臨的巨大問題,我們對與中華人民共和國在衞生、氣候變化、禁毒領域,以及其他我們兩國存在利益交匯的領域展開合作表示歡迎。」
偽善國既話冇需認真

引用:
屌佢老美!!

引用:
原帖由 老實香港人 於 2022-10-2 05:16 發表
門面說話邊個唔識講?我又祝你美國減少槍殺,和和平平,人民唔受病毒感染,身體健康,通貨膨脹減少,經濟大好
講得好

引用:
原帖由 老實香港人 於 2022-10-2 05:16 發表
門面說話邊個唔識講?我又祝你美國減少槍殺,和和平平,人民唔受病毒感染,身體健康,通貨膨脹減少,經濟大好
CHING講得好真實...

不過, 我真的好希望... 美國人不再偽善, 不再侵略殺戮, 不再四處作惡做壞事, 不再自私自利, 以後... 美國人真心友愛良善互相幫助互利互惠... 因為, 只要美國這個禍害世界的根源被改正的話, 全世界都會立即和平友愛少戰爭殺戮, 掠奪侵略也會立即減少... 為全世界人類幸福著想, 真的祝福牠盡快洗心革面深切悔改...

引用:
跪地都吾可以原諒

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-10-2 12:29 發表

on9先進戰爭係見唔到士兵
On 9, 兵一定指人咩!

引用:
原帖由 倉底之蛙 於 2022-10-2 09:47 發表

同意!正如我國為修復與英國關係,派歧山向英女皇跪安一樣👍🏼
咁神奇,你意思敗登都係去向英女皇跪安?

美國投降呀

引用:
原帖由 pp炸蝦 於 2022-10-2 16:18 發表

On 9, 兵一定指人咩!
onl79仲就唔係戰爭啦

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-10-2 19:28 發表

onl79仲就唔係戰爭啦
你講咩?返美國喇!香港論壇唔歡迎你呀,蘿白仔!

引用:
原帖由 pp炸蝦 於 2022-10-2 20:24 發表

你講咩?返美國喇!香港論壇唔歡迎你呀,蘿白仔!
收皮啦,又係你隻黃畜分身曱甴

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-10-2 15:30 發表

CHING講得好真實...

不過, 我真的好希望... 美國人不再偽善, 不再侵略殺戮, 不再四處作惡做壞事, 不再自私自利, 以後... 美國人真心友愛良善互相幫助互利互惠... 因為, 只要美國這個禍害世界的根源被改正的話, 全世界都會立即和平友愛少戰爭殺戮, 掠奪侵略也會立即減少... 為全世界人類幸福著想, 真的祝福牠盡快洗心革面深切悔改... :smile ...
乘你貴言

呢隻苦瓜面,講野都黑口黑面,唔知以為有咩白事

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]