• 瀏覽: 16,197
  • 回覆: 73
+2
引用:
原帖由 ctchan20f 於 2022-10-2 06:35 發表
政客的官腔
習大大都哀悼英女皇啦,有乜好討論

同佢合作?睬佢都傻

美國幾多含能😂呢個又改個名含能,個個又含能

門面嘢都要扮嘢嘅,唔係就會好似英國咁小家㗎嗱

又想中國買佢國債

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-10-2 03:23 發表
當地時間9月30日,美國國務卿布林肯發布聲明,祝賀中華人民共和國成立73周年。
布林肯在聲明中寫道:「值此中華人民共和國第73個國慶日之際,我謹代表美利堅合眾國向中國人民表示祝賀。」聲明還宣稱,「今天,美國正與國際社會合作應對當今世界面臨的巨大問題,我們對與中華人民共和國在衞生、氣候變化、禁毒領域,以及其他我們兩國存在利益交匯的領域展開合作表示歡迎。」
「我們希望中國人民在未來一年裏和平、幸福。」 ...
同意!正如我國為修復與英國關係,派歧山向英女皇跪安一樣👍🏼

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2022-10-2 07:25 發表
假仁假義
美國出名岳不群㗎啦

好假

引用:
原帖由 你老板JohnWong 於 2022-10-2 06:51 發表
尾國,狐狸尾巴已露,
講一套,做一套,
信佢一成,雙目失明
非常同意. 制裁, 禁賣等等. 信佢一成,雙目失明

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-10-2 03:23 發表
當地時間9月30日,美國國務卿布林肯發布聲明,祝賀中華人民共和國成立73周年。
布林肯在聲明中寫道:「值此中華人民共和國第73個國慶日之際,我謹代表美利堅合眾國向中國人民表示祝賀。」聲明還宣稱,「今天,美國正與國際社會合作應對當今世界面臨的巨大問題,我們對與中華人民共和國在衞生、氣候變化、禁毒領域,以及其他我們兩國存在利益交匯的領域展開合作表示歡迎。」
有誠意就應該去北京舉杯慶祝

表面嘅嘢都係要做啲嘅,不過呢個動作由老布親自去做感覺上就有啲怪怪哋嘞。

黃鼠狼拜年。

引用:
愈來愈賤格!

夠膽就來新疆,看看怎樣思想教育你

中央喉舌報章, 「藉」字都寫錯…

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]