• 瀏覽: 25,215
  • 回覆: 39
疫情未結束,香港現在放開係前功盡廢,走在錯誤大道上

引用:
原帖由 starr 於 2022-10-2 12:45 發表
唔想染疫嘅市民好冇奈

世界博奕
東升西降關鍵戰

若真有決心要贏美國
就必定是在保護人民健康, 腦袋, 男性精子方面與美國反其道而已

美國放棄一整代人的健康

真係送晒機會給中國

引用:
原帖由 motivate 於 2022-10-3 22:35 發表

防疫與經濟真的是很難平衡!
現在實體經濟確實困難
反而新數字經濟,電商幾乎沒什麼影響!
要錢定要命,睇各國政府行動就知邊個關心人民生命安全

引用:
原帖由 Thank_777 於 2022-10-3 22:09 發表
世界博奕
東升西降關鍵戰

若真有決心要贏美國
就必定是在保護人民健康, 腦袋, 男性精子方面與美國反其道而已

美國放棄一整代人的健康

真係送晒機會給中國
老美想一鑊炒起全世界,特別是中國,再由美國執死雞

為何老美要殺敵一千,自損八百?因為老美想連自己國民都要清理,老美資本家老闆只當國民是奴隸,他們身體只要基本健康就足夠

引用:
原帖由 starr 於 2022-10-2 12:45 發表
所以我都唔明,阿爺點解要對香港咁好囉!

上次香港爆疫,已經激發強通脹,嗰次阿爺就應該由鳩得香港死,自己闖嘅禍,自己食返啲蘇州屎,根本就唔需要調動咁多人力物力幫香港遏制通脹,由得香港死多一萬幾千人,唔俾香港班蛋散見識過咩叫“絕境”,阿爺勸多香港一萬次,都係冇用!因為都唔知個“死”字點寫!!!

人體免疫系統可承受5次,呢樣嘢,香港班磗家又係屁都冇放過半個!

而家香港班仆街又响度鳩吹阿爺免檢通關。呢啲人,阿爺最應該由鳩得佢地死!!!

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2022-10-4 08:06 發表

老美想一鑊炒起全世界,特別是中國,再由美國執死雞

為何老美要殺敵一千,自損八百?因為老美想連自己國民都要清理,老美資本家老闆只當國民是奴隸,他們身體只要基本健康就足夠
反過來看!惜病毒🦠    淘汰老弱傷殘,長遠減輕社會負擔。夠狠心!本來應該由共產主義社會採用的方針,卻由自詡人權的西方社會執行,真有夠諷刺。

引用:
愚港現在放鬆措施正如49年入國民黨, 1911年入宮做太監一樣.
多謝愚港的民意, 愚港的磚家

引用:
原帖由 big3624 於 2022-10-3 22:50 發表

要錢定要命,睇各國政府行動就知邊個關心人民生命安全
因為收錢的是金主, 送命的是低下階層, 他們有病沒有能力取得合適的治療. 所以一定揀要錢唔要命

引用:
原帖由 孺子牛 於 2022-10-4 10:49 發表

所以我都唔明,阿爺點解要對香港咁好囉!

上次香港爆疫,已經激發強通脹,嗰次阿爺就應該由鳩得香港死,自己闖嘅禍,自己食返啲蘇州屎,根本就唔需要調動咁多人力物力幫香港遏制通脹,由得香港死多一萬幾千人,唔俾香港班蛋散見識過咩叫“絕境”,阿爺勸多香港一萬次,都係冇用!因為都唔知個“死”字點寫!!!

人體免疫系統可承受5次,呢樣嘢,香港班磗家又係屁都冇放過半個!

而家香港班仆街又响度鳩吹阿爺免檢通關 ...
打三針加一次自然感染基本上就要食藥過活

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]