• 瀏覽: 44,159
  • 回覆: 258
+3
老尾大把可投核彈轟炸機都四維擺la
大家吾驚呀?
🤭🤭🤭

引用:
原帖由 T2. 於 2022-10-1 23:33 發表

如果下一代咁違法達易,仲留比下一代把L,不如終結時伐
上壹代冇讀壹貮戰歷史?

引用:
原帖由 gogoaway 於 2022-10-1 23:32 發表

冇得吾好,中國仁慈,苦口婆心有冇得歐美認同呢??
俄佬又可以亡國??
老美會可憐弱國??會收手嗎?
美共今日已經超越當年日本,以屠殺為榮

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-10-1 23:34 發表

互打就一定唔會
俄羅斯有朝一日真係用核彈炸烏克蘭既,好大原因係既然烏克蘭一定要入北約,佢就寧願要一塊住唔到人既廣域地區,用泥隔絕北約既威脅
冇錯,所以烏黑爛核爆既機會99%

而家驚烏克蘭還拖,普京講左會掉核彈

引用:
原帖由 gogoaway 於 2022-10-1 23:41 發表

妖, 報導說佢d長途核彈未成功點炸中俄??
儘管
空戰係另壹層

引用:
原帖由 ttkwan 於 2022-10-1 23:49 發表

上壹代冇讀壹貮戰歷史?
歷史上美共國已經爆左兩粒,所以會再爆,大量

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-10-1 23:29 發表

咁又未必,金仔可能只得一粒半粒戰略性核武,要慳住用
俄羅斯,中國,應該會供應比金仔

引用:
原帖由 工廠男 於 2022-10-1 22:19 發表

古巴危機都冇事。
今次都冇事。
如果有事,大家都唔洗再討論。
係土耳其危機在先先搞到蘇聯喺古巴放返幾粒

引用:
原帖由 T2. 於 2022-10-1 23:55 發表

歷史上美共國已經爆左兩粒,所以會再爆,大量
我係話上壹代已係我引用的筆下的把L世代:當年前景噤好邊會打仗?甚或當年尐細路﹙我係咪cyborg咗?XD﹚唔止違法達乜。

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2022-10-2 00:04 發表

係土耳其危機在先先搞到蘇聯喺古巴放返幾粒
唔講對錯,只講結果,多數冇事。

引用:
原帖由 山茶花888 於 2022-10-1 22:43 發表

一定是,永遠是,就算核彈錯掟落天朝,都會成為大贏家。
一定是, 永遠是,
就算核爆都唔割,
手足一定係倉底嘅大贏家

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-10-1 21:40 發表

講真,就算俄羅斯真係掟個核彈落烏克蘭
歐美都只係會譴責下同制裁
絕對唔敢還手
你諗清楚美國唔還手有乜嘢後果就知冇可能唔還手,否則世界將由新邪惡軸心主宰,佢哋從此攻城略地,為所欲為。

問題只係點樣還手。

引用:
原帖由 T2. 於 2022-10-1 21:13 發表
俄羅斯總統普京以核武威脅西方國家之際,最新發布的衞星圖片顯示,俄軍可以發射核導彈的戰略轟炸機,不尋常地部署科拉半島、接近

邪惡美共挑動世界核戰,地球文明 ...
仲唔分左俄仔按佢意思係有危險就要打架喇

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-10-1 21:40 發表

講真,就算俄羅斯真係掟個核彈落烏克蘭
歐美都只係會譴責下同制裁
絕對唔敢還手
要掟應該第一係鷹國,跟住醜國,呢兩個魔鬼國狼狽為奸,偽君子披著白羊皮的魔鬼,呢半世紀全世界嘅戰爭有邊場唔係呢兩隻魔鬼導演出嚟,先撩者賤打死無怨,支持普京掟蛋俾呢兩個魔鬼國。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]