• 瀏覽: 44,013
  • 回覆: 258
+3
俄羅斯總統普京以核武威脅西方國家之際,最新發布的衞星圖片顯示,俄軍可以發射核導彈的戰略轟炸機,不尋常地部署科拉半島、接近

邪惡美共挑動世界核戰,地球文明即將毀於一旦

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20221001/bkn-20221001170015543-1001_00992_001.html

芬蘭自求加入北約
食彈唔好問點解

學美國用核彈維持世界和平

歐豬即係歐豬,到畀人食咗嗰一刻就唔好問點解

看來生命滅絕就快到

引用:
原帖由 T2. 於 2022-10-1 21:13 發表
俄羅斯總統普京以核武威脅西方國家之際,最新發布的衞星圖片顯示,俄軍可以發射核導彈的戰略轟炸機,不尋常地部署科拉半島、接近

邪惡美共挑動世界核戰,地球文明 ...
講真,就算俄羅斯真係掟個核彈落烏克蘭
歐美都只係會譴責下同制裁
絕對唔敢還手

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-10-1 21:40 發表

講真,就算俄羅斯真係掟個核彈落烏克蘭
歐美都只係會譴責下同制裁
絕對唔敢還手
請講野前要三思,網上隨便講野會令人失去責任感。

芬蘭入北弱等於可以係俄國隔離設置軍事基地,導彈指向俄國應該好大問題

引用:

俄仔啲飛機去邊都知。
點解美國唔知條北溪邊個炸呢?!

引用:
原帖由 paulchen 於 2022-10-1 21:29 發表
芬蘭自求加入北約
食彈唔好問點解
死前沉下芬蘭浴
爽YY

預料世界第三個原子彈正朝着小丑司機方向去

引用:
原帖由 denniscwip 於 2022-10-1 21:53 發表

俄仔啲飛機去邊都知。
點解美國唔知條北溪邊個炸呢?!
知道係美國自己干, 所以話俄

俄羅斯核彈只要不扔美國,美國就不敢輕舉妄動。

引用:

喟!你講過先爆💥倫敦禾,讓班港產黃屍化灰💀大帝講到做到👍😁😎

引用:

古巴危機都冇事。
今次都冇事。
如果有事,大家都唔洗再討論。

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]