• 瀏覽: 44,017
  • 回覆: 258
+3
引用:
原帖由 DARKSILVER 於 2022-10-1 22:26 發表

如果下一代咁違法達易,仲留比下一代把L,不如終結時伐

引用:
原帖由 omegahk 於 2022-10-1 23:12 發表

都係歐洲自己攞黎的

打得核戰
一定會招呼埋美國
好!終於要受重挫
互打就一定唔會
俄羅斯有朝一日真係用核彈炸烏克蘭既,好大原因係既然烏克蘭一定要入北約,佢就寧願要一塊住唔到人既廣域地區,用泥隔絕北約既威脅

引用:
原帖由 神殿老子 於 2022-10-1 23:11 發表

核平北約
第一粒核蛋應該射落鄉講,有200萬恐怖份子,世界最大威脅

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-10-1 21:40 發表

講真,就算俄羅斯真係掟個核彈落烏克蘭
歐美都只係會譴責下同制裁
絕對唔敢還手
我見﹙猶憐﹚尐人「鬥地主」炸開就鬥炸……美國成手核彈留嚟煲醋重難諗。

____提示:俄最初部署戰車都被寫成做樣。

引用:
原帖由 T2. 於 2022-10-1 23:35 發表

曱甴話有美國隊長不怕的

引用:
原帖由 23337799 於 2022-10-1 23:29 發表

千其吾好,幾十年黎冇人打破投核,有一個就有二個,對香港沒有好處,難得香港係全球排第二有錢地方,緊係吾好。
跟據墨菲定律Murphy's Law
大於0機率發生既事情必定會發生
既然核武已經做咗出泥,就必定會有用到既一日,只差在我地有無幸睇到咁解
如果覺得永遠唔會有核戰既一天,係天真既唸法……

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2022-10-1 23:05 發表
係就射啦, 得個吹字, 兩兄弟一樣廢.
廢唔過1450

歐豬即係歐豬,到畀人食咗嗰一刻就唔好問點解

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-10-1 21:40 發表

講真,就算俄羅斯真係掟個核彈落烏克蘭
歐美都只係會譴責下同制裁
絕對唔敢還手
相當認同

引用:
原帖由 ttkwan 於 2022-10-1 23:38 發表

我見﹙猶憐﹚尐人「鬥地主」炸開就鬥炸……美國成手核彈留嚟煲醋重難諗。

____提示:俄最初部署戰車都被寫成做樣。
妖, 報導說佢d長途核彈未成功點炸中俄??

引用:
原帖由 T2. 於 2022-10-1 23:35 發表

200萬恐怖曱甴已走了去倫敦,請用足版(大伊萬)的當量分成十個轟向(英國)!

布丁狗已無退路,出核彈就會戰敗,俄國就會瓦解,用核彈就是玩大佢搏一舖,最多同歐洲一齊死

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-10-1 23:39 發表

跟據墨菲定律Murphy's Law
大於0機率發生既事情必定會發生
既然核武已經做咗出泥,就必定會有用到既一日,只差在我地有無幸睇到咁解
如果覺得永遠唔會有核戰既一天,係天真既唸法……
食花生等睇好戲

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-10-1 23:28 發表

唔會,核彈可調整爆炸高度,而且亦可減量裝填,把殺傷力減低
日本食咗美國兩粒,咪一樣好地地,重變得對美國乖乖聽話
今日既美共國已經同當年日本一樣瘋狂,會射核蛋

炸佢老美

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]