• 瀏覽: 34,223
  • 回覆: 208
+11
咁離譜

25歲無業青年被指前年於交友程式認識一名14歲女童後,先後8度相約女童到其家及酒店性交,最後一次更要求女童參與3人性交。女童其後告知他染上性病,他卻稱不會負責,更稱女童因謊報年齡而不會得到警方幫助。女童最後把事件告知年長友人,事件才被揭發。該青年早前在九龍城裁判法院承認8項非法性交罪,今天(30日)被判接受12個感化。

***香港都唔係好好多***
~~狗官處處在,仆街周圍要愛~~

av上腦

曱甴爭住排隊去日本消費

援交是日本一種自然的行為。日本風族

我就唔會摩擦佢下體 最多用手係咁揸爆佢對波  用下體摩佢對波

乜叫自由民主人權呀?日本男自慰隊員應該有發洩性慾嘅自由。而且日本民主,男性日本人民可以自主非禮日女。最重要係日本冇人性

好興奮!

引用:
原帖由 冗員七號 於 2022-10-1 18:39 發表
今次唔係俾美軍搞喎, AV大國在軍營也生活像AV
搵唔到洋腸得陀地,嬲到要告

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-10-1 17:35 發表
日本前陸上自衛隊女隊員五之井裡奈6月以實名踢爆,自己在服役期間多次遭到其他男性隊員與長官性騷擾與性侵,2021年甚至同時遭到15名男隊員包圍,輪

呢個係日本國家核心價值,女性應該被性侵及拍AV,呢個女隊員要送去拍AV百人斬,拍到佢明為止。

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-10-1 17:35 發表
日本前陸上自衛隊女隊員五之井裡奈6月以實名踢爆,自己在服役期間多次遭到其他男性隊員與長官性騷擾與性侵,2021年甚至同時遭到15名男隊員包圍,輪

日本軍隊,廿個輪一個拍中出廿十連發??

為咗「美日澳印 四方安全對話」做準備?

自己國家友內鬥
不能輸俾AV隊

引用:

磨擦定抽插呀!?麻煩個翻譯寫好少少喎

ps:唔通條女天真嬌到以為日本自慰隊真係只會自慰???