• 瀏覽: 32,902
  • 回覆: 150
+13
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-10-1 17:01 發表
中國常駐聯合國代表團9月30日公布,中國常駐聯合國副代表耿爽在聯合國安理會審議「北溪」天然氣管道(Nord Stream)泄漏事件時的發言內容。他稱中

...
北溪,北溪,筆你個臭西

引用:
原帖由 封無可封 於 2022-10-1 17:52 發表

英國佬邊有本事
這個水域由北約監控, 只有大老才有本事, 歐洲個個契弟唔敢出聲, 正食屎狗。

第一個得益是美國,切斷歐洲對俄羅斯的依賴,打擊歐洲,永遠做美國契弟。第二個得益是中國,俄羅斯石油剩下中國一個大客,進口石油也不用再恐懼馬六甲海峽被封鎖了。

美國最大嫌疑

引用:
原帖由 gogoaway 於 2022-10-1 18:09 發表

這個水域由北約監控, 只有大老才有本事, 歐洲個個契弟唔敢出聲, 正食屎狗。
如果係俄佬做嘅肯定有衞星影到,如果冇嘅肯定係美狗做

9成9係米國狗

引用:
原帖由 vvoy 於 2022-10-1 17:10 發表
德國都未出聲
幾時輪到你 up ?
德國 投鼠忌器,
要睇老細面色才敢發言。
懦夫 過193!!

平時扮勁有L用。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-10-1 17:01 發表
中國常駐聯合國代表團9月30日公布,中國常駐聯合國副代表耿爽在聯合國安理會審議「北溪」天然氣管道(Nord Stream)泄漏事件時的發言內容。他稱中

...
睇美國呢啲閃閃縮縮態度已經知啦,佢衞星網絡最大,俄烏戰爭連架俄兵係坦克睇報紙都睇到,又實牙實齒話憑衞星幅相有大屠殺,今次又美國係該處演習又有直升機飛來飛去。俄羅斯怎會攪嘢去炸?!

今次美國無得賴中國,俄羅斯,睇吓美國又賴邊個情報錯誤話條煤氣管係「大殺傷力武器」吧。

引用:
原帖由 淀湖觀園 於 2022-10-1 17:40 發表
好多人話喺英國人做的
很正常, 策劃是美國, 落手落腳是英國, 這是恐怖襲擊, 如衰左, 便由那新女首相擋箭,
像在政府工作, 如何做, 上司會講而不出email, 全部email 由手下去出.
Project pk 左, 手下受靶, 上司當然置身事外, 仲可踩多手下兩腳.

世上係得美狗甘撚仆街🫣

引用:
原帖由 vvoy 於 2022-10-1 05:10 PM 發表
德國都未出聲
幾時輪到你 up ?
狗邊有資格亂吠

引用:
原帖由 vvoy 於 2022-10-1 17:55 發表

五常先有發言權 ?
那五常沒有發言權嗎?要等德國出聲中國才可以發言嗎?算吧啦你

受害者係冬季歐洲各國, 中國都幫手聲援, 但呢班受害者仲on膠膠唔敢出聲咪繼續俾老尾壓榨囉.......

引用:
原帖由 vvoy 於 2022-10-1 17:10 發表
德國都未出聲
幾時輪到你 up ?
狗當然唔敢吠主人啦

歐盟作為一隻狗,主人打駡點都要忍,但係去到生死存亡之際,反撲撕咬係生存之道,連呢啲求生意志都冇,真係狗都不如

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]