• 瀏覽: 32,770
  • 回覆: 150
+13
你睇下D狗仔, 平日中俄一有動靜, 就衝出黎吠, 今次件事關自己事,但吠到唔敢吠, 亦唔想去查,明顯知道攪事者不能吠, 去查亦唔會得到結果啦!

引用:
原帖由 ShunNitta 於 2022-10-1 18:31 發表
受害者係冬季歐洲各國, 中國都幫手聲援, 但呢班受害者仲on膠膠唔敢出聲咪繼續俾老尾壓榨囉.......
班苦主而家要排定隊搵老尾買貴氣呀💰🤭😁

引用:
原帖由 vvoy 於 2022-10-1 17:10 發表
德國都未出聲
幾時輪到你 up ?
敢出聲咩?你主人有幾小氣你應該好清楚

1.美國佬系最大得益者,可以斷左歐洲佬後路,以後一定要靠美帝供氣供油不過貴十倍

2.而且俄佬要炸點解吾炸近俄國果段反而炸近歐洲北約果邊咁冒險呢?

3.斷左北溪以後俄佬冇左籌碼同歐洲談判根本冇著數

不是意外係人都知....

歐人知,美國,有能力改變嗎?扮訓的人,擺登這麼做,巳向整個世界說明,他是壞,是要命,與美國為敵,危險,為盟友,是致命,成實的,特朗普,很多人都想起他
https://youtu.be/d4BMoIynXgY
https://www.youtube.com/watch?v=zwffYj0TwEg

引用:
原帖由 AABB999 於 2022-10-1 06:56 PM 發表
美國佬系最大得益者,可以斷左歐洲佬後路,以後一定要靠美帝供氣供油不過貴十倍
歐洲佬以後可以乖乖做美狗,吠都無得吠

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-10-1 17:01 發表
中國常駐聯合國代表團9月30日公布,中國常駐聯合國副代表耿爽在聯合國安理會審議「北溪」天然氣管道(Nord Stream)泄漏事件時的發言內容。他稱中

...
X1000

要神不知,鬼不覺,仲要有強大的海底軍備武器,進入有北約海軍巡邏的「北約之海」進行破壞管道,除咗「家賊」之外,相信就只有外星人能做到了。。。

都係果句啦,你屋企俾人爆格,你都報警啦。咁大個國家基建俾人炸左,唔大鑼大鼓去調查,咁低調?

單睇邊個有能力及背後最大受益, 已經估到邊個做啦, 唔通俄佬會蠢到炸自己條財路, 佢唔鐘意關左佢咪得

感激滷味推勾蚊埋中俄堆,永不回頭個隻

引用:
原帖由 gogoaway 於 2022-10-1 18:09 發表

這個水域由北約監控, 只有大老才有本事, 歐洲個個契弟唔敢出聲, 正食屎狗。
波蘭第ㄧ時間已出聲, 多謝美國. 
而家只有ㄧ條天燃氣輸送管經波蘭去歐洲. 

引用:
德國都未出聲
幾時輪到你 up ?
新彊唔係美國歐洲,咁美國做乜理新彊? 

引用:
德國都未出聲
幾時輪到你 up ?
好明顯你就係度9up中!

引用:
德國都未出聲
幾時輪到你 up ?
‘’那個國‘’惡到連提都唔得

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]