• 瀏覽: 32,960
  • 回覆: 150
+13
引用:
原帖由 cnn00 於 2022-10-1 18:12 發表
美國最大嫌疑
拜山登2月已經講咗,無疑點。一定係老美做。

唔駛問都知係尾蟈

引用:
原帖由 vvoy 於 2022-10-1 17:13 發表

綠黨外長
竟然無反應
美國養既狗,通常都係黃黃綠綠色。。。

歐洲事由歐洲人自決啦
🇭🇰人食花生
睇好戲

引用:
原帖由 淀湖觀園 於 2022-10-1 17:40 發表
好多人話喺英國人做的
唔出奇,不過個人覺得而家既英國只係一隻門口狗,最多都係有份「參與」,要獨力攪歐洲,佢似乎沒呢個本事了。。。

引用:
原帖由 封無可封 於 2022-10-1 18:14 發表

如果係俄佬做嘅肯定有衞星影到,如果冇嘅肯定係美狗做
中國有衛星, 俄羅斯有衛星, 但係衛星影唔到水底.

引用:
原帖由 川村泉z 於 2022-10-1 17:22 發表
美國指明係俄做,但歐洲多國無作出強硬態度及手段去對付俄羅斯,反而用其他方法拖時間,證明歐洲國家心裡有數,誰是兇手
屈鳩人係美國拿手好戲

引用:
原帖由 vvoy 於 2022-10-1 17:10 發表
德國都未出聲
幾時輪到你 up ?
德國做狗,敢出聲

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-10-1 17:01 發表
中國常駐聯合國代表團9月30日公布,中國常駐聯合國副代表耿爽在聯合國安理會審議「北溪」天然氣管道(Nord Stream)泄漏事件時的發言內容。他稱中

...
呢D小學生都想到是漂亮國做啦,漂亮國一心想迫窮歐洲瓦解俄羅斯,達到絕對操控北約控制歐洲收割歐洲,乃至收割全球。。。。。。。

引用:
德國都未出聲
幾時輪到你 up ?
俾個主人炸佐,做狗嘅梗係唔敢出聲啦

引用:
原帖由 萬家粗俗的阿權 於 2022-10-1 20:08 發表

中國有衛星, 俄羅斯有衛星, 但係衛星影唔到水底.
影到美艦同直昇機係附近出現

多謝師兄入嚟發表俾我地樣衰嘅黃撚打飛機 @haroldleung61

引用:
原帖由 denniscwip 於 2022-10-1 18:23 發表

睇美國呢啲閃閃縮縮態度已經知啦,佢衞星網絡最大,俄烏戰爭連架俄兵係坦克睇報紙都睇到,又實牙實齒話憑衞星幅相有大屠殺,今次又美國係該處演習又有直升機飛來飛去。俄羅斯怎會攪嘢去炸?!

今次美國無得賴中國,俄羅斯,睇吓美國又賴邊個情報錯誤話條煤氣管係「大殺傷力武器」吧。
美國連中國大使館都敢炸,被人搵到證據係佢做,又咪話用左錯誤地圖囉,no big deal 

引用:
德國都未出聲
幾時輪到你 up ?
德國獵犬夠L膽吠主人咩,唔驚比尾狗主人拆骨煎皮呀!

引用:
原帖由 淀湖觀園 於 2022-10-1 17:40 發表
好多人話喺英國人做的
如果美國唔同意, 英國敢做嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]