• 瀏覽: 32,459
  • 回覆: 207
+4
引用:
原帖由 Zzlaz 於 2022-10-1 19:30 發表

估唔到連你都改變立場
我愛國愛港, 始終如一.

大陸係以人命為先

所以一定要堅決執行動態清零

姓譚呢條友一定又收左美國錢係度講要放寛

而家外面世界好危險

清零加封控係必須貫徹落實直至永遠

因為美國佬會不斷製造新毒出黎

透露國家機密

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-10-1 20:15 發表

我愛國愛港, 始終如一.
在禍國殃民的小粉紅眼中
其他所有人都是反中亂港甲甴

希望譚SIR係堅料, 我今年年尾要返深圳收3層樓, 係拆遷回遷房, 感謝祖國令我買的農民樓升值百倍.

開多d額囉

引用:
原帖由 abcde2008 於 2022-10-1 20:08 發表
亞爺宜家開關要考慮對佢有無大好處,無好處,點解要咁早開。
開咗要應對外來輸入病毒,醫療基建夠唔夠,如唔夠就是找自己麻煩。
開關是否會有有錢人入嚟,開咗只有班人出國,帶錢去玩,無人帶錢入嚟,點解要咁早開關。
開關是否會有一班有心人入嚟攪攪震,日日要防。尤其是呢排老尾攪攪震。
唔係唔開,睇定啲才開。
睇澳門就知封關正確。
魚港殖民奴不斷圍攻肯定心懷不軌,歐洲大戰將至,引發全球動盪,根本沒通關條件。

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-10-1 20:19 發表

在禍國殃民的小粉紅眼中
其他所有人都是反中亂港甲甴
我唔准你鬧自己!!!

知唔知醜
前年「通關有期」
吹到今年「內地朋友」
你朋友飲醉講你知?

期待好消息  

大勢所趨, 適者生存。

呵呵!原來病毒係會因某人連任而消失,咁即係病毒起源於某人國啦🤣

外國很多航空公司都飛唔到去中國, 因為中國政府要外國航空公司叫乘客先做核酸, 但外國依家很難做核酸, 搞到很多大陸人都係先要來香港[過冷河], 依家日日經深圳灣返大陸的人, 一半以上都係揸中國護照, 香港人要返大陸探親辦事都攞唔到配額.
搞成咁香港政府及[愛國者治港]的立法會議員, 個個都唔敢出聲.
你老味最低限度都要分開兩條人龍排隊過關, 中國護照一條人龍, 回鄉證一條人龍.

引用:
原帖由 @海東青 於 2022-10-1 19:02 發表
淫大廢柴名不虛傳
忠誠的廢物成日以為自己係傳話人

中國香港人去唔到中國,已經係國際大笑話

我得得絕密消息,應該二十大後二十一大前通關。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]