• 瀏覽: 31,663
  • 回覆: 207
+4
淫大廢柴名不虛傳

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-10-1 16:40 發表
 肯躺平了咩 ,  好大罪嫁 . 
香港已躺平,罪大惡極

引用:
原帖由 鼠貓 於 2022-10-1 18:18 發表

要睇外國人笑唔笑先至得架?奴才論點真係容易理解
地球一條村, 中國人要加強體質去抵抗病毒, 唔係自我封閉, 根本都係封唔到.
大陸人依家聽到要封城, 都群起反對, 政府要用高壓鎮壓都壓唔住.

洩露國家機密,譚生唔怕內地朋友比人查。

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-10-1 18:41 發表
放寬啲乜嘢?
健康驛站加返到二千個位?
依家深圳灣口岸每日返大陸的人, 一半都係揸中國護照, 搞到香港人想返大陸探親都冇位.

係就好呀,快D通關啦,等到頸都長~~

都係聽住先

星島依啲黃媒信唔信得過架?

引用:
原帖由 phmo 於 2022-10-1 17:27 發表
好似氣壓艙門,要兩邊壓力相若才能夠打開,現在一邊係「清零」,而另一邊「每日幾千」,咁點開呀!
當另外一邊都放棄清零咪得囉

亞爺宜家開關要考慮對佢有無大好處,無好處,點解要咁早開。
開咗要應對外來輸入病毒,醫療基建夠唔夠,如唔夠就是找自己麻煩。
開關是否會有有錢人入嚟,開咗只有班人出國,帶錢去玩,無人帶錢入嚟,點解要咁早開關。
開關是否會有一班有心人入嚟攪攪震,日日要防。尤其是呢排老尾攪攪震。
唔係唔開,睇定啲才開。

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-10-1 19:29 發表

依家深圳灣口岸每日返大陸的人, 一半都係揸中國護照, 搞到香港人想返大陸探親都冇位.
近排想抽好似唔算太難抽

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-10-1 19:28 發表

你深圳D 樓有人租嗎 
我呢個深圳包租公都好難做, 好多租客都拖欠房租.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]