• 瀏覽: 13,020
  • 回覆: 71
+2
4都要捱下去呀!不要衰給男c睇😁🤭🍻

頂住呀!

應該,唔撐落去唔通返黎呀?
前港人,唔好返香港啦,香港無野好外國咩都好架。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-10-1 16:31 發表
本港近年掀起移民潮,英國是其中首選地之一。一名女網民於社交平台訴說指,與男友移居英國生活後,對方一直終日在家「好食懶飛」,連續9個月.........

遇人不淑,對女性而 ...
bno天使

你呃人,我班黃曱畜手joke話做外賣仔已經住獨立屋,喺英國打3份工可以買遊艇,私人飛機啦

堅持,努力。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-10-1 16:31 發表
本港近年掀起移民潮,英國是其中首選地之一。一名女網民於社交平台訴說指,與男友移居英國生活後,對方一直終日在家「好食懶飛」,連續9個月.........

撐落去就有真BC?!乜英國有講過咩😂🤣😂🤣

引用:

揾條黑腸食。

英國有無科舉叫佢去試下囉等佢高中狀元就掂啦

引用:

I am in London

正一犯賤!

為咗逃避成日幻想嘅政治迫害,走去咁辛苦仲要養埋個軟飯王。

完全睇唔到佢喺嗰邊生活有啲乜撚嘢自由囉!

其實無論人妻、人女兒都好,去到都應該嫁過比西人!BNO人夫見到老婆女兒有西人賜種,相信心中只有榮光

條路自己揀,怪誰?!

話唔埋嗰條軟飯王就係喺度打躉,日日喺度撩事鬥非
呢度有啲BNO visa人 去咗英國 仲依然上嚟呢度撩交嗌
啲時差 生活節奏完全係跟返香港,好似唔使瞓又唔使做咁

引用:

@hfceddie
@阿柒回歸

佢地話去到英國要打三份工都好開心,做鷄也心甜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]