• 瀏覽: 16,340
  • 回覆: 130
+14
拜山已經預告

President Biden on Nord Stream 2 Pipeline if Russia Invades Ukraine: "We will bring an end to it."
https://www.youtube.com/watch?v=OS4O8rGRLf8

我買美國有無人開盤

沒有誰??肯定只有美國敢做

歐美的公平、公正、深究的正義媒體又去了哪裡?還不出來找國際恐怖份子。

除左北溪之外,仲有條經烏克蘭既輸送管,送天然氣去歐洲。
如果俄羅斯真係唔想送氣去歐洲,應該會連呢條都炸埋。唔會炸北溪。
用烏克蘭條管,俄羅斯要比額外費用。用北溪就唔洗。
而且,俄羅斯只需關制便行。
留北溪可以威脅歐洲,但係連條管都炸埋就無埋威脅既用處。

基本上不可能是俄羅斯做,只會對俄羅斯不利。
九成係英美,或不受影響的歐洲國家做。

引用:
原帖由 LX8000 於 2022-10-1 12:03 發表
西媒一直話俄仔用天然氣供應脅迫歐豬,你估俄仔會唔會咁蠢炸咗手上鍊住歐豬春袋嘅皇牌?如果真係要斷供天然氣點解唔喺源頭自己控掣到嘅地方嚟攔截,仲要炸咗佢想要重接都極之麻煩嘅做法呢?俄仔不能控掣又唔能夠輕易重開嘅斷供天然氣方法無理由係佢哋嘅選項

歐豬須然同俄仔撐緊,但天然氣的確係佢哋極之需要嘅嘢,無替代方法之前無理由自割喉嚨咁on9

佢滷味就當然最想兩條嘢永久斷晒,又可以隊死歐豬經濟,又可以 ...
哩鑊野明顯係美國要毀滅歐洲,歐洲唔想死就必須立即處死澤連斯基,向俄羅斯承諾永不侵犯,將整個烏克蘭送俾俄佬,解散北約,同俄佬中國結盟成立新軍事同盟,劍指美國。

一睇老美條友笑笑口話無,係人都知係老美做

邊個國家都有可能 總之唔係世界兩大咀炮國

引用:
原帖由 sokwokwai 於 2022-10-1 14:14 發表
發出指令既一定係美國,拜登不敢否認,逃避記者提問,已經等同默認。
拜登撈懵董到唔記得左自已出左order

係哥斯拉 做既

人在做天在看,報應分明!

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2022-10-1 15:59 發表
答案二月時已經講咗

影片
咪係

引用:
原帖由 幸福人 於 2022-10-1 15:07 發表
話係俄羅斯做嘅人,智商都好有問題😌
2046 一早出嚟指責俄羅斯!

其實係好事,畀歐豬睇清楚現實,只要歐豬與中俄回復關係油管可再起過,但老美信用就清袋了😁

自然災難,搞掂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]