• 瀏覽: 16,346
  • 回覆: 130
+14
引用:
原帖由 賢豬 於 2022-10-1 11:27 發表
美國大國喎,衰到敢做唔敢認
尾國肺炎都唔認 尾國有咩咁奇

俄羅斯炸天然氣管有咩好處?

引用:
原帖由 賢豬 於 2022-10-1 11:27 發表
美國大國喎,衰到敢做唔敢認
老美身為邪惡國家有乜衰嘢唔敢做.

引用:
原帖由 big3624 於 2022-10-1 15:17 發表
thank you, USA
一定係美國,老尾今次一石二鳥

引用:
原帖由 ijkn 於 2022-10-1 12:09 發表
美國話要調查(查自己?)
佢哋所謂嘅調查結果最終咪⋯⋯根據情報分析顯示係俄羅斯做嘅

真係吊你老美,你估真係全世界跟左你老美咩,乜鳩都関你老美事!

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2022-10-1 11:37 發表
今壇野係咪美國做都一於照屈係班pk做,俄佬做番次地球真英雄 一於照掟佢幾個核爆  之後呢個地球就從此真善美
支俄佬玩核戰。

引用:
原帖由 Mich281963 於 2022-10-1 14:41 發表

邊個是最大得益者就是最大嫌疑,大家心照,睇下幾時比人捉到證據,甘就天下大白。
俄羅斯有證據都唔會攞出黎,不過俄佬一定向枱底叫尾國佬點賠先啦。

引用:
原帖由 benho118 於 2022-10-1 14:50 發表
美國佬係仆街中嘅仆街,好明顯喱單嘢一定係佢做,背後捅多你一刀,但點解啲歐洲佬仲係冇聲出,丁點兒反美的聲音都冇嘅,真奇怪!
尾國最仆街同恐怖就係識得控制最頂層,各國領袖,傳媒等。所以最下層點嘈都只係得個嘈字,唔通下下市民會攪到一半人出黎遊行甚至暴動?呢 d 都要有幕後動員國家級實力先會攪得起。其實去 Youtube 睇下相關報道,再睇留言都見到,九成以上都知係老尾所為。

大家都應該記得之前美國誤炸平民百姓事件!係唔會有國家及黃人出嚟話美國錯架!

老美用錯咗舊地圖。

引用:
原帖由 benho118 於 2022-10-1 14:50 發表
美國佬係仆街中嘅仆街,好明顯喱單嘢一定係佢做,背後捅多你一刀,但點解啲歐洲佬仲係冇聲出,丁點兒反美的聲音都冇嘅,真奇怪!
一般平民,有出聲架有抗議,不過香港唔報呢的新聞

答案二月時已經講咗

全部都無個好人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]