• 瀏覽: 8,296
  • 回覆: 48
引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-10-1 09:22 發表
好有黑吃黑既味道
x2

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-10-1 10:52 發表

連銀行都唔信嘅人應該唔會用金牛[多假], 用大牛甚至100蚊居多
呢啲咁疑神疑鬼嘅人,每日要拎啲銀紙出嚟數一次先至心安理得。

引用:
原帖由 無盡奔馳的烈車 於 2022-10-1 10:45 發表
65 疊金牛,¼個環保袋都夠裝,使乜用喼?
1/4個環保袋都夠裝?你究竟知唔知一疊金有幾大㗎?1/4個紅白藍膠袋就差唔多!

巨額現金都唔存入銀行

30歲有650幻現金?定要查清查楚!

除非搵十萬八萬一個月,否則三十歲有6百幾現金在家係極怪

耐人尋味,  報假案嘥警力..................

我應徵做留宿保安可以嗎?... 

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-10-1 09:08 發表
中環懷疑發生閉門失竊案。凌晨4時許,歌賦街14號一單位女戶主返家時,發現屋內一個行李箱不翼而飛,內有大量現金,連忙報警。警員接報到場...

...
好明顯唔見得光

不可思E 

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-10-1 09:08 發表
中環懷疑發生閉門失竊案。凌晨4時許,歌賦街14號一單位女戶主返家時,發現屋內一個行李箱不翼而飛,內有大量現金,連忙報警。警員接報到場...

...
循洗黑$方向偵查

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-10-1 09:33 發表
可能賣咗d乜coin得返黎嘅錢! 怕要交稅
其實賣乜coin同股票唔同, 股票買賣已經交咗稅! 但乜coin就無, 咁乜coin賺嘅錢係咪要交稅?
虛無的創作貨幣, 怎可能會自動自覺交稅啊... 牠們根本就是想無本生利不勞而獲冇王管啊...

黑錢

啲錢唔係佢嘅,報咗案就馬上私有

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]