• 瀏覽: 23,396
  • 回覆: 4
+3
引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-9-30 21:26 發表
人善人欺,天不欺
美國發動咁多戰爭
都是被迫
為了防止美國被瓦解
有錯嗎?
美國就是全球最善良

普京也表示認同
你都識講你老尾發動咁多戰爭
普京就係見你老尾黑歷史太多,唔反枱就會慢慢被侵蝕,所以先下手為強
明眼人就睇到你老尾同歐洲白皮豬只係追求西方白人利益,除非係奴才心態就希望尾帝維持霸權到主義
所以就算俄羅斯未必係好人,但係只要俄羅斯撐得住歐尾,世界先會更加平衡,戰亂都少D

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-10-1 03:04 發表

俄羅斯人唔係白人?

不如中俄合併啦 我唔介意渣俄羅斯護照喎

俄羅斯香港! 只有俄羅斯統治中國 合併為一個國家 先有能力對抗歐美! 咁好唔好呀? 藍屍?

中俄合併 必定天下無敵! 唔駛再怕美國佬 快d 準備合併簽約啦 支持中國加入俄羅斯聯邦啊! 
黃屍真腦殘,唔係扮

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-10-1 03:04 發表

俄羅斯人唔係白人?

不如中俄合併啦 我唔介意渣俄羅斯護照喎

俄羅斯香港! 只有俄羅斯統治中國 合併為一個國家 先有能力對抗歐美! 咁好唔好呀? 藍屍?

中俄合併 必定天下無敵! 唔駛再怕美國佬 快d 準備合併簽約啦 支持中國加入俄羅斯聯邦啊! 
美國人種源係歐洲白人,俄羅斯本身有好多人種,有啲人種本身就亞洲人,無知就谷歌吓,唔好惹人笑

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2022-10-1 04:28 發表

俄羅斯講緊好多人都想講嘅野。美國霸權還能走多遠?
可惜有D人仲好白痴,瀨美狗為樂

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-10-1 04:42 發表

咁俄佬係咪鬼佬?

咁鍾意奶俄 不如加入埋做俄羅斯聯邦

唔駛世上只有一個中國 一個俄羅斯咪得

一齊攞住俄羅斯護照
你有冇眼呀,一見針對你老尾就跳制,盲淨屎眼?
我咪講咗俄羅斯未必係好人
但係你老尾就更加仆街
你是否又唔承認係中國人嘅跟美狗?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]