• 瀏覽: 23,394
  • 回覆: 184
+3
引用:
原帖由 紫色字宙 於 2022-10-1 05:38 發表

本來有核平衡,世界一路都和平,但有個組織一路東擴,咁俄羅斯都唔執輸,西擴下先。🙂
西擴要打仗😵💫

北約唔東擴,根本就無呢場戰爭。老烏輸埋,就成個老烏都入俄。

引用:
原帖由 green2016 於 2022-10-1 06:13 發表

老美俾俄佬打殘,之後乞求中國施捨俾 d 糧食佢地,唔係講笑,好快實現的結果  😀
你主診醫生批準咗你出院咩???🤔

引用:
原帖由 eaglegogo 於 2022-10-1 06:20 發表
北約唔東擴,根本就無呢場戰爭。老烏輸埋,就成個老烏都入俄。
咁不如話蘇聯自己無散,根本就無呢場戰爭。🤭

引用:
原帖由 lostboyz 於 2022-10-1 06:23 發表

咁不如話蘇聯自己無散,根本就無呢場戰爭。🤭
地球上無人類,根本就唔會打仗。

不再叫烏東,以後要改叫俄西

正式納入烏克蘭4個地區

引用:
原帖由 1000day 於 2022-9-30 08:59 PM 發表
俄羅斯總統普京(Vladimir Putin,又譯作普丁、蒲亭及蒲廷)9月30日抵達克里姆林宮,他將簽署文件,正式納入烏克蘭4個地區。他將出席儀式,並發表

...
係囉。不過中國嗰啲手機用西方晶片,架C919又用哂外國貨,連糧食都要從外國入口。

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-9-30 21:23 發表
俄國侵略烏黑爛,為了阻止俄國被瓦解?
美國也可以侵略俄國,阻止美國被瓦解
侵乜略,烏克蘭本身係俄羅斯不可分割一部份,係美國攪到俄分裂,即係前蘇聯,俄只係攞返本身屬俄俄領土嘅主權完整,冇錯喎,支持俄羅斯

踩死西狗

只有僕街賤奴格先會支持美國

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2022-10-1 02:46 發表

香討有個傻hi出帖話被人吞併領土嘅烏雞先叫戰勝國,俄羅斯叫戰敗國  
精神勝利法。。。。。。

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-10-1 04:39 發表

咁不如中國都加入俄羅斯聯邦啦

同4區一齊 俄羅斯香港 加入後 勁過羅馬帝國

唔駛睇歐美面色 😂😂😂

快d 去信普京 14億中國人民都支持俄佬統治

俄中合併 天下無敵啦!
俄羅斯係民選,俾14億人加人,好快又更名回中國。。。。。黃絲無腦唔係扮

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-10-1 05:06 發表

你有冇眼呀,一見針對你老尾就跳制,盲淨屎眼?
我咪講咗俄羅斯未必係好人
但係你老尾就更加仆街
你是否又唔承認係中國人嘅跟美狗?
條死狗啦嘅

引用:
原帖由 green2016 於 2022-10-1 06:13 發表

老美俾俄佬打殘,之後乞求中國施捨俾 d 糧食佢地,唔係講笑,好快實現的結果  😀
俄羅斯係全球最大糧食輸出國。你條數點計,唔怕人笑

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]