• 瀏覽: 23,399
  • 回覆: 184
+3
引用:
原帖由 1000day 於 2022-9-30 20:59 發表
俄羅斯總統普京(Vladimir Putin,又譯作普丁、蒲亭及蒲廷)9月30日抵達克里姆林宮,他將簽署文件,正式納入烏克蘭4個地區。他將出席儀式,並發表

...
講得好,一定唔可以放過呢啲西人!!!

俄羅斯其實已穩操勝卷,唔係點會有4區烏克蘭入俄羅斯?原本唔想比烏克蘭入北約,依家仲食埋人地4區,咁都唔叫贏?

支持瓦解俄狗國

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-9-30 22:08 發表

台灣公投又如何?
咁應該睇吓拳頭夠硬否?
又或者鹵味願意出戰否?

俄佬對烏雞都係鬥拳頭硬,俄佬食4區無人敢打就知誰硬

俄美都話「打還打,唔好喺我地方打就得嘞」!

引用:
原帖由 1000day 於 2022-9-30 20:59 發表
俄羅斯總統普京(Vladimir Putin,又譯作普丁、蒲亭及蒲廷)9月30日抵達克里姆林宮,他將簽署文件,正式納入烏克蘭4個地區。他將出席儀式,並發表

...
可惜貴國外交發言人汪文斌唔撐入俄公投。

引用:
原帖由 理性討論001 於 2022-10-1 01:27 發表
俄羅斯其實已穩操勝卷,唔係點會有4區烏克蘭入俄羅斯?原本唔想比烏克蘭入北約,依家仲食埋人地4區,咁都唔叫贏?
香討有個傻hi出帖話被人吞併領土嘅烏雞先叫戰勝國,俄羅斯叫戰敗國  

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-9-30 21:41 發表

你都識講你老尾發動咁多戰爭
普京就係見你老尾黑歷史太多,唔反枱就會慢慢被侵蝕,所以先下手為強
明眼人就睇到你老尾同歐洲白皮豬只係追求西方白人利益,除非係奴才心態就希望尾帝維持霸權到主義
所以就算俄羅斯未必係好人,但係只要俄羅斯撐得住歐尾,世界先會更加平衡,戰亂都少D
俄羅斯人唔係白人?

不如中俄合併啦 我唔介意渣俄羅斯護照喎

俄羅斯香港! 只有俄羅斯統治中國 合併為一個國家 先有能力對抗歐美! 咁好唔好呀? 藍屍?

中俄合併 必定天下無敵! 唔駛再怕美國佬 快d 準備合併簽約啦 支持中國加入俄羅斯聯邦啊! 

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-9-30 21:26 發表
人善人欺,天不欺
美國發動咁多戰爭
都是被迫
為了防止美國被瓦解
有錯嗎?
美國就是全球最善良

普京也表示認同
😂😂幫美國漂白得咁緊要,真係服咗你,做人隻狗都有個限度呀

北極熊夠霸氣

係人都怕佐佢啦,有核彈就可以強行分裂別國土地

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-10-1 03:04 發表

俄羅斯人唔係白人?

俄羅斯香港! 只有俄羅斯統治中國 合併為一個國家 先有能力對抗歐美! 咁好唔好呀? 藍屍?

中俄合併 必定天下無敵! 唔駛再怕美國佬 快d 準備合併簽約啦 支持中國加入俄羅斯聯邦啊! 
白人一樣有很多不同種族

引用:

...
俄羅斯講緊好多人都想講嘅野。美國霸權還能走多遠?

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-10-1 03:04 發表

俄羅斯人唔係白人?

黃屍真腦殘,唔係扮

引用:
原帖由 隔夜忠心的馬 於 2022-9-30 22:46 發表
烏黑爛睇路了!打法將會完全不同!!
睇下烏克蘭夠唔夠膽打呢4個屬於俄羅斯領土嘅州分。由北約要東抗至烏克蘭,變成俄羅斯西擴至烏克蘭,只睇到一個邏輯:誰大誰惡誰正確。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]