• 瀏覽: 23,491
  • 回覆: 184
+3
引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-10-1 03:04 發表

俄羅斯人唔係白人?

不如中俄合併啦 我唔介意渣俄羅斯護照喎

俄羅斯香港! 只有俄羅斯統治中國 合併為一個國家 先有能力對抗歐美! 咁好唔好呀? 藍屍?

中俄合併 必定天下無敵! 唔駛再怕美國佬 快d 準備合併簽約啦 支持中國加入俄羅斯聯邦啊! 
美國人種源係歐洲白人,俄羅斯本身有好多人種,有啲人種本身就亞洲人,無知就谷歌吓,唔好惹人笑

引用:
原帖由 kcmc 於 2022-10-1 03:43 發表

白人一樣有很多不同種族
咁不如中國都加入俄羅斯聯邦啦

同4區一齊 俄羅斯香港 加入後 勁過羅馬帝國

唔駛睇歐美面色 😂😂😂

快d 去信普京 14億中國人民都支持俄佬統治

俄中合併 天下無敵啦!

引用:
原帖由 beegeejk 於 2022-10-1 03:39 發表
北極熊夠霸氣
戰鬥民族

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2022-10-1 04:28 發表

俄羅斯講緊好多人都想講嘅野。美國霸權還能走多遠?
可惜有D人仲好白痴,瀨美狗為樂

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-10-1 04:38 發表

美國人種源係歐洲白人,俄羅斯本身有好多人種,有啲人種本身就亞洲人,無知就谷歌吓,唔好惹人笑
咁俄佬係咪鬼佬?

咁鍾意奶俄 不如加入埋做俄羅斯聯邦

唔駛世上只有一個中國 一個俄羅斯咪得

一齊攞住俄羅斯護照

呢啲咁嘅邪惡國家根本就一早要滅亡啦

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-10-1 04:42 發表

咁俄佬係咪鬼佬?

咁鍾意奶俄 不如加入埋做俄羅斯聯邦

唔駛世上只有一個中國 一個俄羅斯咪得

一齊攞住俄羅斯護照
你有冇眼呀,一見針對你老尾就跳制,盲淨屎眼?
我咪講咗俄羅斯未必係好人
但係你老尾就更加仆街
你是否又唔承認係中國人嘅跟美狗?

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-10-1 05:06 發表

你有冇眼呀,一見針對你老尾就跳制,盲淨屎眼?
我咪講咗俄羅斯未必係好人
但係你老尾就更加仆街
你是否又唔承認係中國人嘅跟美狗?
咁俄狗又好得去邊?

事實係俄侵吞別國領土 

你話美國夠打阿富汗 但阿富汗 伊拉克 唔係美國領土喎! 俄羅斯係打完就變成俄羅斯領土

呢個根本嘅分別 

前者 你養班恐怖分子搞我 我咪打柒你

後者 打完你就變咗係我嘅

今日賂秦 聽日就到你

打完就走 同打完唔走 係兩回事! 

奸邪妖獸搞亂世界。

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-9-30 21:41 發表

你都識講你老尾發動咁多戰爭
普京就係見你老尾黑歷史太多,唔反枱就會慢慢被侵蝕,所以先下手為強
明眼人就睇到你老尾同歐洲白皮豬只係追求西方白人利益,除非係奴才心態就希望尾帝維持霸權到主義
所以就算俄羅斯未必係好人,但係只要俄羅斯撐得住歐尾,世界先會更加平衡,戰亂都少D
本來有核平衡,世界一路都和平,但有個組織一路東擴,咁俄羅斯都唔執輸,西擴下先。🙂

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-10-1 05:31 發表

咁俄狗又好得去邊?

事實係俄侵吞別國領土 

你話美國夠打阿富汗 但阿富汗 伊拉克 唔係美國領土喎! 俄羅斯係打完就變成俄羅斯領土

呢個根本嘅分別 

今日賂秦 聽日就到你

美帝打完人,就會係當地搞所謂民主,扶植親美政權,唔駛佔領管理,利益世代輸送。重點係民主,人民被洗腦以為自己一直作主。

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-10-1 04:39 發表

咁不如中國都加入俄羅斯聯邦啦

同4區一齊 俄羅斯香港 加入後 勁過羅馬帝國

唔駛睇歐美面色 😂😂😂

快d 去信普京 14億中國人民都支持俄佬統治

俄中合併 天下無敵啦!
白癡仔,邊L個睇歐美面色??

你?

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-10-1 05:31 發表

咁俄狗又好得去邊?

事實係俄侵吞別國領土 

呢個根本嘅分別 

今日賂秦 聽日就到你

尾狗🐶食得起咩?喺阿富汗俾啲拖鞋軍打到冇鞋挽屐走。你唔記得咗啦?

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-9-30 21:14 發表

美國想打殘俄國然後到中國……
老美俾俄佬打殘,之後乞求中國施捨俾 d 糧食佢地,唔係講笑,好快實現的結果  😀

引用:
原帖由 golfboy 於 2022-9-30 22:08 發表

台灣公投又如何?
菜婆一定唔會咁做,因為佢知道贏輸都必死,平民百姓一定無事 😷

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]